Månadens horoskop december - Vattumannen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

När det gäller Vattumannen är det mycket oförutsägbart hur december kommer att bli, eftersom det är resultatet av en kombination av många kosmiska influenser, där sinnestillståndet hos människorna i detta mystiska tecken under de senaste månaderna kan spela en viktig roll.

Vattumannen har aldrig varit upprörd över att behöva arbeta hårdare eller hårdare, eftersom den i grunden älskar vad den gör och är bra på det, så det kan knappast överbelastas. Denna dynamik kan märkas av kollegor, och om han är för generös med sin hjälp kan han lätt missbrukas av dem omkring honom. Semester eller inte semester, försök att optimera vad du kan passa in och vad som är för mycket, för inte bara har du dina gränser, utan du vill också njuta av semestern, vilket du förtjänar att göra, eftersom du har haft ett riktigt år! Detta är desto viktigare eftersom hur intim och lycklig den festliga säsongen kommer att vara under december beror nästan helt på dig, eftersom universum nu ger dig betydande stöd för vad du har i åtanke. Följaktligen, om du blir arg, grinig eller till och med passiv över saker, kommer effekten av detta att förstärkas och julen blir inte särskilt trevlig, men om du är beslutsam, men samtidigt glad, full av positiva tankar och upphetsad över slutet av året, ja, kära Vattumannen, du kanske till och med har den bästa julen någonsin, full av glädje, kärlek, intimitet och lycka. Det är allt upp till dig!

Kärlekshoroskop för december

Vattumannen i ett långvarigt förhållande kan i december påverkas mest av sitt privatliv, som kan vara något flyktigt, föränderligt och ibland till och med ganska våldsamt fluktuerande, och som hans eller hennes partner kan ha svårt att identifiera sig med. Utöva lite självbehärskning och hoppa inte in när saker blir spända, kära Vattumannen. Förbli hängiven och snäll mot honom även när andra är upprörda, och kasta inte allt på honom nu. Om du gör det kan din partner hjälpa dig att göra semestern ännu mer kärleksfull och intim! Lämna det till honom! Det är värt det!

Vattumannen, för närvarande singel, kanske inte har en favorittid på året om du låter din önskan om frihet och att vara annorlunda få för mycket grepp om dig. Men det är okej om du inte förlorar dessa sällsynta men värdefulla egenskaper under de ibland alltför "flush" semester, eftersom de kan vara anledningen till att du är märkt och djupt respekterad, och du kanske inte är likgiltig för dem. Oavsett vad det visar sig vara, kan det vara början på ett mycket intressant och meningsfullt förhållande!


Annons