Månadens horoskop december - Vågen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

December är en hektisk månad för Vågen, och med exemplarisk självuppoffring kan du ibland till och med ta på dig andras arbete, och som ett resultat kan du vara lite benägen att försumma dina relationer.

Det är viktigt för dig att förstå, kära Vågen, att din familj inte bara behöver ditt välbefinnande utan också ditt, och att du behöver det regelbundet och inte när du är utmattad, trött och helt enkelt värdelös. I december, vägledas av denna tanke och försök att koncentrera dig på dina nära och kära snarare än att tjäna den extra inkomst som erbjuds. Det bästa vore om du kunde minimera arbetet och maximera nöjen och avkoppling på samma gång. Detta är desto viktigare eftersom början av nästa år inte kommer att bli lätt, så det skulle vara bra om du kunde börja det nya året utvilad och laddad, med fullt stöd från dina nära och kära, och det är upp till dig! Prata med din familj och dina vänner, lek med dina barn, ät, drick och var en del av firandet. Sätt dig själv där du förtjänar att vara! Resten kan vänta till nästa år...

Kärlekshoroskop för december - Vågen

Vågen i ett nuvarande förhållande kan känna sig lite platt, eller åtminstone försummad, av partnern. Var tolerant och förstående för hans oro, för det är ingen hemlighet att han har rätt mycket av tiden. Men det är aldrig för sent att göra en förändring, och i en tid som är så känslomässigt rik som december är det väl värt det. Det finns vissa saker som är bäst att värma upp!

För Vågen som för närvarande lever utan en partner kan känslor av ensamhet och försummelse lätt ta över när slutet av året närmar sig. Som ett resultat kan de finna sig känslomässigt dränerade och spendera sin tid på jobbet. Hur dåliga humörsvängningar du än har nu, låt inte dina negativa tankar göra dig nedstämd och uttråkad av livet! Ta dig samman och sätt dig i sadeln igen! Det är som att cykla: aldrig att glömma och alltid roligt!


Annons