Månadens horoskop december - Jungfrun

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Jungfruns december kommer att vara väldigt mycket en dubbel december, men fortfarande mycket intim, kärleksfull och glad. Anledningen är att även om du fortfarande kan vara lite ekonomiskt svag, kan du räkna med många oväntade, men ändå härliga överraskningar, gester och stöd från dina nära och kära, familj och vänner som kommer att söta ditt vardagliga liv!

Medan mycket av december kan kretsa kring dina nuvarande ekonomiska angelägenheter, till skillnad från de flesta människor, bör du inte förvänta dig en period av överarbete, eftersom ditt arbete kan vara något åsidosatt eller åtminstone inte multiplicerat när året närmar sig slutet, och detta är en stor fördel, eftersom du kommer att ha mer tid att koncentrera dig på de riktigt viktiga sakerna. För att inte tala om det faktum att december kan bli ännu mer till din smak, för om något kan du förvänta dig många små överraskningar från dina vänner och nära och kära, som du är mer än glad över, eftersom de visar att du är en viktig medlem i deras samhälle. För ett riktigt trevligt decemberfirande behöver du inget mer än din glädje, som du aldrig bör glömma att sätta i de andra byxorna än den du började i, kära Jungfrun!

Kärlekshoroskop för december - Jungfrun

Jungfrun, för närvarande i en långvarig kärleksrelation, kan nästan hela december visa en anmärkningsvärd känslighet för varje liten liten rörelse hos sin älskade, som han ständigt kan analysera och undra hur man gör deras förhållande vackrare och intimare, även om svaret är uppenbart Med sin enkla och djupt känslomässiga kärlek till sig själv, för det är vad hans partner aldrig kan få nog av! Lägg hjärnan åt sidan, älska och njut av att bli älskad!

Jungfrun, som för närvarande är singel, kan finna sig ha mycket att göra, mestadels hemma, under december, som de helt enkelt känner att de inte verkar kunna avsluta. Oavsett hur upptagen du är med ekonomi och dagarna av festlig förväntan, eller om du bara är lat, försumma inte din sökning efter en partner under denna känslomässigt intensiva tid för alla, eftersom december innehåller magiska och intima stunder som är sällsynta och speciella! Vem vet, kanske ditt livs kärlek kommer att vara gåvan under granen?


Annons