Månadens horoskop december - Väduren

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Den planetära anpassningen för december kan ge dig en extraordinär arbetsmoral, vilket gör att du kan röra dig smidigare än vanligt, med spektakulära resultat. Kanske som ett resultat av detta kan du dock tycka att ditt familjeliv och personliga liv tar baksätet, vilket kan orsaka tillfälliga spänningar under månaden.

Engagemang och karriärbyggande, och önskan att skapa bättre ekonomiska omständigheter för dig själv och din familj, är berömvärt, men det är värt att dra en gräns mellan vad som är acceptabel arbetsbelastning och vad som är skadligt för dina sociala relationer. Den stora utmaningen för Väduren i december kan vara om de kan hitta en harmonisk balans mellan att hålla jämna steg med årets slut och vårda relationer med nära och kära. Om inte annat, arbeta fram ett schema som inkluderar mycket tid med familjen, shopping, firande och att dricka varmt vin, bland annat, och håll dig till det under hela månaden. Under din lediga tid, eliminera frestelser, lämna din affärstelefon hemma eller avstängd, sitt inte vid en dator, var helt enkelt inte tillgänglig för kollegor eller ens vänner, vilket skapar de perfekta förutsättningarna för att fokusera på dina nära och kära, för tid med dem är värt mer än någonting annat!

Kärlekshoroskop för december - Väduren

Det enda problemet i det personliga livet för Väduren, som för närvarande är i ett förhållande, under december är definitivt den kroniska tidsbristen på grund av arbete eller andra åtaganden, vilket kan leda till starka konflikter om du inte är försiktig! Det är därför det är mycket viktigt att du försöker spendera så mycket tid som möjligt med din älskade, koncentrera dig på varandra och din kärlek och inte på direkta lösningar! Missa inte intima stunder tillsammans!

Väduren, som för närvarande är singel, kan ha mycket mindre inflytande i ditt liv, och faktiskt! Det kan hända att ett långt övertidsjobb kommer att föra dig närmare någon som du kan hälsa på det nya året med att hålla händerna! Så om du är fast besluten att få slut på ensamheten är allt du behöver göra nu att hålla ögonen öppna och låta dig förföras. Kom ihåg att timmarna före midnatt på nyårsafton fortfarande är en del av det nya året, så allt kan hända nu!


Annons