Månadens horoskop december - Kräftan

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

För Kräftan kommer december nästan uteslutande att handla om nära och kära och intima stunder med familjen. Det enda som kan överskugga allt detta är arbetet.

Även om december är full av förväntningar och extremt lycklig, finns det på något sätt alltid en liten oro blandad med glädjen, oavsett om det är ekonomiskt eller arbetsrelaterat. Oavsett vad problemet är, låt det inte överskugga ditt goda humör och förstöra de lyckliga stunder ni har haft tillsammans. Om du inte kan hjälpa det, låt helt enkelt problemen vara eller skjut upp det du kan till nästa år. Ibland behöver man ta en paus och göra det man verkligen älskar. Unna dig själv och dina nära och kära allt du vill göra, shoppa, åk på en resa eller bara ta en promenad, och njut av att tillbringa kärlekens högtid tillsammans! För att hålla dig frisk kanske du vill öka ditt fruktintag och undvika att äta för mycket tung mat, eftersom för mycket av detta kan orsaka obehagliga stunder under semestern.

Kärlekshoroskop för december - Kräftan

Kräftan i ett förhållande kan vara i en feber av förberedelser och planering för hela december, när och vart du ska åka med din älskling, och vad du ska göra där. Även om så är fallet, försök att inte överplanera saker, för då kan ögonblicket vara borta, och semesterförberedelserna kan förvandlas till en hel del springande runt och springande runt. Lugna ner dig! Njut av ögonblicket och låt din älskade utvecklas lite, för, låt oss inse det, det är det enda sättet att göra allt verkligt!

Den för närvarande ogifta Kräftan skiljer sig inte från hans eller hennes motsvarigheter i ett par. De kan vara mycket upptagna med familjelivet, och under tiden kan de vara helt distraherade från att hitta en partner. Om du känner att det är okej och hellre vill tillbringa lite känslomässig tid med dina nära och kära innan du aktivt letar efter en partner igen, kan det också vara ett bra beslut! Med detta sagt, kom ihåg att detta är en tid av mirakel, när allt kan hända, och om det gör det, var inte den som låter magin försvinna för alltid bara för att du är förkrossad!


Annons