Månadens horoskop december - Fiskarna

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

December i Fiskarna kommer att präglas av passion, vad du än gör, eller du kan säga: det är värt att göra så mycket du kan, för det kommer att förvandlas till guld! Under denna vintermånad kan du också fokusera på att sluta fred med din familj, och dina ansträngningar kommer att bära frukt, så att du kan avsluta året på en hög ton.

På jobbet och även hemma kan många i din omgivning tycka att du helt enkelt har förändrats. I själva verket har flit alltid varit en dygd, men nu kommer du att kunna producera det med sådan lätthet att dubbelarbete kommer att verka som den mest naturliga saken i världen. Din hängivenhet och positiva inställning kan löna sig rejält, så inte bara kan du få allt gjort i tid, utan du kan också förvänta dig lite extra inkomst eller en bonus vid årets slut för att belöna dig för din exemplariska prestation, inte bara nu utan under hela året. I familjekretsar, särskilt under de första tio dagarna i december, kan du dock förvänta dig viss fientlighet, där en kombination av externa och initiala faktorer kan spela en roll. Det är bäst att använda ditt tålamod och goda kommunikationsförmåga snarare än direkta lösningar, så att du kan uppnå dina mål tidigare och är mer benägna att kunna lösa skillnader. Om du är smart kan du göra det så bra att du till slut tillbringar en av de bästa, och viktigast av allt, de mest älskade jularna i ditt liv i värmen i ditt hem, i bekvämligheten av ditt eget hem! Se till att du gör det, kära Fiskarna!

Kärlekshoroskop för december - Fiskarna

En Fiskarna i ett långvarigt kärleksförhållande kan få en drömdecember, så länge de inte låter svartsjuka förgifta deras lyckliga stunder tillsammans. Det bästa försvaret mot detta är att diskutera alla känsliga punkter i ditt förhållande uppriktigt, privat, över en trevlig middag vid en bestämd tidpunkt, och sedan inte säga mer om det! Var glad över att du är glad, att du är tillsammans och att livet är bra, kära Fiskarna. Ingen idé att överkomplicera det!

För en singel Fiskarna kan december vara ganska spännande, särskilt mellan de två helgdagarna, då du lätt kan sammanföras med någon som du har undvikit under en lång tid, men på något sätt aldrig insett att ni skulle kunna ha en framtid tillsammans. Om isen skulle brista under denna optimistiska månad kan det visa sig att det har funnits en slumrande vulkan, och den kan nu få ett utbrott med ännu mer kraft!


Annons