Månadens horoskop december - Skytten

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

December kan börja ganska svårt för Skytten, men när månaden fortskrider verkar mängden saker att göra minska och antalet intima stunder som spenderas med nära och kära och vänner ökar.

När det gäller arbete, vare sig det är officiellt eller privat, kan det vara en riktig kamp under den första veckan eller två i december, för att inte tala om det faktum att alla verkar försöka överföra uppgifter till dig, med hänvisning till en eller annan "brådskande" eller "viktig" fråga. Stå emot och låt inte din sociala känslighet utnyttjas för att få dig att framstå som en idiot. Om någon inte följer dina regler och går för långt i att "be om hjälp", säg nej, även om det innebär en tillfällig förlust av popularitet, eftersom du måste stoppa saker någonstans om du vill njuta av den magiska festsäsongen! Din familj och dina vänner behöver ditt sällskap nu, eftersom de är mycket förtjusta i dig, din humor, ditt sällskap och din personlighet. Kom ihåg att kärlek är något man aldrig kan få nog av! Var generös i allt.

Kärlekshoroskop för december - Skytten

Skyttens förhållande i ett nuvarande par kommer inte att vara allt det borde vara under december, men detta beror inte på att ni inte gillar varandra eller har några allvarliga problem, utan helt enkelt för att det upptagna arbetet, att göra och "måste göra" kan ta upp all din tid eller döda stämningen som alla på något sätt kan hitta dig den här månaden. Oroa er inte för detta, och skyll inte på varandra för missad romantik och pastorala lektioner, utan försök snarare att omorganisera lite för att ge tillfällen då helt enkelt (om inte för fysiska begränsningar) ingenting kan komma i vägen!

Skytten, som för närvarande är singel, har en mycket bra start på den festliga säsongen, eftersom de verkligen kan njuta av det faktum att ingen håller dem tillbaka i deras arbete och uppgifter. När december närmar sig sitt slut kan han eller hon dock känna att det skulle vara trevligt att äntligen mysa med någon, älska och älska. Tja, även om du känner så, förtvivla inte, kära Skytten, för allt är bra som slutar bra, och det här året kan få ett fantastiskt slut!


Annons