Månadens horoskop december - Lejonet

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

December, en i grunden dyster och kall månad, kan ge mycket värme och kärlek till dem som är födda med det kungliga tecknet, så var noga med att återgälda detta. Förutom att se fram emot framgång och erkännande på jobbet för dina prestationer under året, kom ihåg att fokusera på det som betyder mest i livet!

Lejonet har alltid utmärkt sig på arbetsplatsen med sin förmåga att arbeta hårt, sina organisatoriska färdigheter och sin exceptionella diplomatiska förmåga, vilket gör honom eller henne till en välförtjänt viktig och därför respekterad medlem av ditt team. Även om utmärkelser eller inbjudningar, eller till och med bonusar, kommer från många oväntade håll, försök att fokusera denna månad inte på dessa, utan på de kommande helgdagarna och tid med nära och kära, som är mycket viktiga för din familj och naturligtvis för dig. Utveckla din förmåga att uttrycka dina känslor och tankar mer öppet och lägga åt sidan ditt alltför diplomatiska jag. Säg att jag älskar dig oftare! Detta ord har en otrolig helande, lugnande och magisk kraft!

Kärlekshoroskop för december - Lejonet

När Lejonet lever i ett parförhållande kan det uppleva att uppmärksamheten delas upp mellan dem själva och deras älskare, mellan deras förhållande, andra familjemedlemmar och arbetet, vilket inte bidrar till fridfulla och intima kärleksnätter. För en gångs skull kanske det inte är värt att gå så hårt åt det fysiska just nu. Då och då är det bara att mysa och gosa en stund, om ni har tid. Du har hela nästa år framför dig för att leva ut dina önskningar, och det kommer att komma tidigare än du tror!

När det gäller de stora rovfåglar som för närvarande är singlar kan situationen vara helt annorlunda för dem än för deras stjärnpar, eftersom deras spänning i december kan få blodet att koka och de knappt kan hålla sig från att äta livet med en sked. Om så är fallet, gör det inte och flirta, till och med bli involverad i ett förhållande utan att skämmas, var försiktig så att du inte skadar någon. Den förbjudna frukten måste nu verkligen vara FÖRBJUDEN, annars kan du ångra december för resten av ditt liv!


Annons