Månadens horoskop december - Oxen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

I december kan dina energireserver vara allvarligt utarmade, kära Oxen, till den grad att när julen kommer kan du vara helt utmattad. Detta kan också vara sant för din plånbok, men du kan kompensera för allt genom att vårda och stärka familjeband och relationer och i allmänhet genom att tillbringa intima stunder tillsammans i ditt hems säkerhet.

När året närmar sig sitt slut kan du, som alla andra, uppleva att din arbetsbelastning på jobbet och hemma ökar avsevärt, vilket kan vara svårt att bära på lång sikt, för att inte tala om det faktum att den ökade arbetsbelastningen innebär fler möjligheter till misstag, och misstag måste korrigeras, vilket ökar arbetsbelastningen. Om du känner att du inte klarar av det, sakta ner lite och om någon frågar dig om det, erkänn att det är för mycket för dig, för om du låter andra dra full nytta av din energi kan din hälsa till och med skakas i slutet av december, vilket är olyckligt, särskilt under en månad med så hårt väder. Och när det gäller hushållsarbete, se till att be dina nära och kära och barn om hjälp, inte bara för att ta lite av bördan från dina axlar, utan också för att, förutom att det är en trevlig aktivitet, att göra saker tillsammans också kommer att stärka familjebanden! Du bör också vara mycket försiktig när det gäller ekonomin, för om du agerar slarvigt bara för att tillfredsställa dina och din familjs nuvarande, ibland överdrivna önskningar, kan det ta månader att komma över semestern, vilket kanske inte är värt det. Vad du än inte har råd med nu, spara till det på ett planerat sätt och, semester eller inte, köp det senare.

Kärlekshoroskop för december - Oxen

För Oxen, för närvarande i ett långvarigt kärleksförhållande, kan december ge många intima och kärleksfulla stunder av kärlek. Nu mer än någonsin, efter en hård dag, kan det kännas bra att vila på axeln av en älskad, uppkrupen med en varm kopp te framför TV: n eller eldstaden. Även om du är trött ibland, se till att du ger vika för romantiken, eftersom den kommer att värma dig inte bara fysiskt utan också andligt! Trots vissa mindre friktioner kan du inte förvänta dig några dramatiska förändringar i ditt förhållande under denna kalla vintermånad.

För den för närvarande singlade Oxen kan den andra halvan av december i synnerhet, men särskilt perioden mellan de två helgdagarna, erbjuda en möjlighet att göra ett sista, fruktbart försök att fullborda kärleken med din älskade, om någon. Chanserna för att detta händer nu förbättras också kraftigt av det faktum att alla blir lite mer öppna, mottagliga och känslomässigt befriade under semestern och därmed mer kapabla att uttrycka sina känslor för varandra än vid någon annan tid på året.


Annons