Månadens horoskop december - Skorpionen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Skorpionen har mycket energi till sitt förfogande från stjärnorna, vilket gör det möjligt för den att prestera fantastiskt under den första vintermånaden. Med ingen brist på kärlek och nya relationer som kommer att pågå, lovar december att bli en fantastisk månad!

Arbetet kan verkligen ta fart när semestern närmar sig, och på något sätt kan du också bli mer motiverad att avsluta några projekt som du inte vill göra nästa år. Eftersom du nu kan räkna med extra energi från kosmos för att få allt att hända, och massor av hjälp utifrån, känn dig fri att snurra kvarnhjulet för en gångs skull i år. Men se till att du, när du har nått slutet av ditt momentum, oavsett om du är klar med allt eller inte, kastar bort vad du har och skyndar dig hem till dina nära och kära eller bara för att koppla av, för om du missar ögonblicket kommer det aldrig tillbaka! Och när det gäller din ekonomi kan du få allvarliga skulder om du är oseriös med dina resurser, så för en gångs skull, gör det inte. Och tänk inte ens tanken att låna under hela december.

Kärlekshoroskop för december - Skorpionen

För Skorpionen, som för närvarande lever i ett par, kan december vara en riktig Canaan om du inte överabsorberar dig själv med arbete och hobbyer under denna känslomässiga månad, eftersom du och din partner nu verkligen kan anpassa er till varandra, vilket kommer att resultera i kvällar fulla av romantik såväl som nätter fulla av passion! Så hur mycket du än kastar dig in i ditt arbete, kom alltid ihåg att ta "nattskiftet"!

Skorpionens singlar kan vara i stort behov av uppmärksamhet och kärlek i december, vilket de förståeligt nog kan sakna, om än bara tillfälligt. Så mycket för det! Gå till första bästa mässa eller mysiga lilla träffpunkt för att lära känna varandra. Och om det är snöstorm ute eller du bara inte känner för att gå ut? Vad är då internet till för! Ibland är en virtuell flirt mer än ingenting, så var positiv, kära Skorpion!


Annons