Månadens horoskop december - Tvillingarna

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

I december kan Tvillingarna förvänta sig ganska förhöjda känslor, älskares kramar och intima stunder, men samtidigt, trots all deras framsynthet och ansträngningar för att spara pengar, kan deras ekonomiska situation vara mycket skakig.

Medan i slutet av året tenderar mängden arbete att öka på en "vi bör avsluta detta snabbt" -basis, finns det ingen ökning av materiell uppskattning, men inte i utgifterna, kära Tvillingarna. Din budget kan vara ännu mer skakig, eftersom du inte bara förväntar dig mycket i vägen för jobbutsikter, men stöd från din familj är förståeligt minskande, och även dina nära och kära tar pengar snarare än att ta med dem. Lösningen är uppenbar, men inte nödvändigtvis genomförbar, så det är förmodligen bäst att finna sig i att detta är en av dessa månader. När det gäller din hälsa kan det största problemet vara din utmattning och de tillfälliga förkylningar som följer med den, som visserligen är obehagliga men sannolikt inte kommer att bli något större problem, särskilt om du fortfarande gör ett försök att få lite anständig vila trots körningen.

Kärlekshoroskop för december - Tvillingarna

Tvillingarnas privatliv i ett par lovar att vara mycket tillfredsställande och samtidigt full av spänning i december, när intima, intima stunder och intensiva, men ändå desto mer romantiska nätter tillsammans kan spela huvudrollen, naturligtvis kommer detta också att bero på din älskades inställning, hur mycket han eller hon kan vara en partner i det nuvarande läget. Om du lyckas dela hennes passion med henne kan du vara inne på en riktigt trevlig, kärleksfylld, bedövad månad! Ge inte upp att försöka, för som ett par, om du vill ha det, är det femtio procent troligt att det fungerar!

För den för närvarande singel Tvillingarna kan december vara en månad av intellektualism och platonisk kärlek, men det betyder inte att det kommer att vara en helt händelselös månad, i själva verket! Det kan mycket väl vara så att en liten förmörkelse av fysiska önskningar kommer att ge plats för nya känslomässiga höjder som du kan bygga på på lång sikt och effektivt genom att bättre kunna bestämma vad du vill ha från ett förhållande, vad du önskar och vad du aldrig behöver igen. Dessa insikter kan ge dig nytt hopp, och du kan välkomna det nya året laddad och full av drömmar. Och om något skulle hända under tiden? Varför inte säga ja!


Annons