Månadens horoskop december - Stenbocken

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Alla Stenbockens drömmar kommer att gå i uppfyllelse i december, särskilt när det gäller kärlek, eftersom stjärnorna är mycket lyckliga för Stenbocken. Som ett resultat är överraskningar trevliga, kärlek är perfekt och firandet är intimt! Det enda som inte passar in är arbete och ekonomi, men strunta i det, de kanske inte är så viktiga just nu.

Stenbocken kan vara upphetsad över festsäsongen i slutet av månaden från början av månaden, och inte utan anledning, eftersom det bara kan vara fantastiskt för dem. Följaktligen kan han vara särskilt frustrerad över arbete och andra icke-semesterrelaterade uppgifter som han fortfarande är skyldig att göra, vilket han är glad att göra med entusiasm. Eftersom det är mycket viktigt för Stenbocken att se hela systemet och att hålla allt ordnat och noggrant, kan det vara ganska störande för honom att se arbetsplatsen bli alltmer kaotisk och oorganiserad när året närmar sig sitt slut, och det blir allt tydligare att den högra handen inte vet vad den vänstra handen gör. Oroa dig inte för det nu, kära Stenbock, stanna bara på din egen bakgård om du vill se att allt går bra, eftersom du inte är ansvarig för kaoset. Baka, laga mat, handla och känn hur slutet av året lyfter stämningen, vilket sätter stämningen för nästan de bästa dagarna på året, och på kvällarna, glöm inte att gå ut med familj och vänner för en promenad, ett mellanmål eller ett glas öl.

Kärlekshoroskop för december - Stenbocken

December för Stenbockar i en långvarig kärleksrelation kommer att handla om att uppfylla önskningar och perfekta, intima och minnesvärda stunder, när deras förhållande kan nå poetiska höjder, både fysiskt och känslomässigt. Detta kommer att vara sant även om deras kärlek inte är ovillkorlig, eller om de av någon yttre anledning tvingas tillbringa julen åtskilda, för om något är det kärlek som kan uthärda och övervinna allt!

Den för närvarande singel Stenbocken kan vara nästan säker på en sak: hans tur kan mycket väl förändras i december, till och med i den utsträckning att han på årets sista dag nästan säkert kommer att kunna hälsa det nya året som ett par! Och hur länge kommer denna plötsliga, nästan ur det blå, kärlek att vara? Tja, det är en fråga för framtiden, för det viktiga är att allt är perfekt nu!


Annons