Horoskop - Vattumannen 20/1-18/2

Vilka är Vattumannen egenskaper?


Element: luft

Planet: Uranus

Färg: violett

Sten: ametist (användbara stenar: safir, turkos, akvamarin, jade, opal, lasurit)

Vattumannen är ett unikt tecken vars personlighet kan beskrivas i alla aspekter av livet med ett enda ord: excentrisk! Att följa regler och hålla traditioner är inte deras starka sida eftersom de anser att de är meningslösa. De letar efter sätt att göra saker annorlunda, de försöker göra saker på sitt sätt och de är mycket intressanta människor.

De har ett seriöst och märkligt sätt att tänka, de sätter sin själ i första rummet, de planerar alltid stort, men vägen till ett framgångsrikt genomförande av deras planer är ofta krokig, just på grund av deras ovanliga sätt att hantera situationer. De har ett gott konstnärligt sinne och utmärkta instinkter. Även om de ofta är envisa och orubbliga kommunicerar de bra med sin omgivning och kan vara beslutsamma och innovativa ledare.

De framför oftast sin kritik skarpt, men försöker oftast framföra den på ett lekfullt och humoristiskt sätt. De förespråkar inte formalia och en ytlig och rigid inställning. Det yttre utseendet är en trovärdig återspegling av deras personlighet, och de är särskilt förtjusta i atypisk morfologi och originella färger som står i kontrast till andra, men på ett sätt som är hundra procent smakfullt. De är stora förespråkare för rättvisa, de hatar förtryck och frihet är en prioritet för dem. Det är inte konstigt att många konstnärer och filosofer finns bland dem.

Vattumannen och kärlek

I sina relationer sätter de den nära vänskapen med sin partner och respekten för den andra före kärleken. Även i den intima sfären gillar de att prova nya saker, så de gillar konstiga och extrema situationer. Om de känner sig tillräckligt fria blir de trogna partners.

Vattumannen och hälsa

De har en relativt snabb ämnesomsättning och även om de föredrar en aktiv livsstil plågas de ofta av smärre matsmältningsbesvär. Om de äter kött är fisk det bästa valet för deras ämnesomsättning, och bland grönsakerna finns gurka, sallad, rödbetor, zucchini och rödlök. Om vi talar om frukt är deras vanligaste val meloner, ringlotter och persikor. Eftersom de tycker om unika och ovanliga smaker, faller valet i det här fallet på timjan, mynta, lakrits, vanilj och persilja.

När det gäller kost är det mest effektiva sättet för dem att äta mycket frukt och grönsaker och begränsa köttätandet.

Vattumannen och livsstil, resor

Vattumannen har eleganta, moderna och originellt inredda hus. Vattumannen gillar att resa till mindre kända platser och är inte så intresserad av landskapet och avkoppling som av den främmande kulturen och lokalbefolkningen som de kan lära känna på ett visst resmål. De är fantastiska resekompisar som du garanterat kommer att få ovanliga och intressanta upplevelser tillsammans med.

Gårdagens horoskop - VattumannenDagens horoskop - VattumannenMorgondagens horoskop - Vattumannen


Annons