Horoskop - Kräftan 21/6-22/7

Vilket är Kräftans tecken?


Element: vatten

Planet: Månen

Färg: ockra

Sten: bergkristall (användbara stenar: rubin, jade, smaragd, rosenkvarts, aventurin, malakit, krysopras)

De har en mycket uppmärksam, omtänksam och rädd natur. Deras grundläggande egenskap är att absolut undvika konfliktsituationer. De är vanligtvis distanserade och saknar ofta självförtroende. Deras slående känslighet och kärlek till sin familj gör dem varma och vänliga, men deras återhållsamhet gör att de lätt blir förolämpade men aldrig visar det. De drar sig tillbaka och stänger av sig själva från världen, så att de som inte känner dem väl kan lätt "hoppa av" från deras inte särskilt stora vänskapskrets.

De är ovanligt anpassningsbara och lugna människor som är lika intresserade av att tillbringa tid hemma som av sitt utseende. De föredrar långsamma förändringar på alla områden, men kan anpassa sig till plötsliga förändringar på kort tid. De gillar att samla på saker redan från tidig ålder och deras hobbies varar ofta hela livet.

Kräftan och kärlek

I privatlivet är de det bästa valet för ett långsiktigt och pålitligt förhållande. De är familjeorienterade och lojala och undviker stora dramer och obehagliga situationer. De är mycket godhjärtade. Representanter för det här tecknet är riktiga moderliga (eller faderliga) typer som försvarar och skyddar sina nära och kära. Om du kan hantera deras sentimentalitet kan du förvänta dig ett intimt, fredligt och idylliskt förhållande. De föredrar vanligtvis starkare personlighetsdrag för att balansera sin blyghet. Men se upp! De är mer försiktiga än någonsin tidigare innan de tog för mycket initiativ! Trygghet och lugn står högst upp på stegen för dem.

Kräftan och hälsa

Även om de inte är särskilt livliga och rörliga, trivs de som vattentecken bäst i en vattenmiljö. Personer som är födda i detta stjärntecken är mycket noga med att förbereda sin kost och dess kvalitet. De gillar fisk och skaldjur, och grönsaker som gurka, sallad, kål och potatis är vanligast i deras kost. De gillar saftiga frukter som melon, vindruvor och kokosnötter. Av kryddor och aromer är senap, timjan, salvia, vanilj och kanel de vanligaste. När det gäller smaken är de attraherade av krämiga och mjölkiga smaker, eventuellt med en lätt salt smak.

Av alla dieter är en delad diet troligen den mest effektiva för dem.

Kräftan och livsstil, resor

Deras hem är fulla av dekorativa prydnadsföremål som ofta verkar värdelösa för andra. De lägger ner mycket arbete på att dekorera sina hem och göra dem vackra. De gillar att gå ut ibland och framför allt att koppla av på stranden eller på en semester vid havet. De är intresserade av allt som är vackert och deras största önskan är att göra sig själva och sina nära och kära bekväma och säkra.

Gårdagens horoskop - KräftanDagens horoskop - KräftanMorgondagens horoskop - Kräftan


Annons