Horoskop - Jungfrun 23/8-22/9

Vad är kännetecknande för tecknet Jungfrun?


Element: jord

Planet: Merkurius

Färg: ljusgrön

Sten: jaspis (användbara stenar: safir, topas, tigeröga, citrin, agat (gul), sodalit)

Människor som är födda i Jungfruens tecken är snälla, smarta och mycket kritiska. De organiserar allt i god tid och vet hur de ska göra det! När något går fel hittar de snabbt geniala lösningar för att lösa problemet. De är mycket noga med att följa principer och omsätta sina idéer i praktiken. De styrs av mottot att nyckeln till ett meningsfullt liv är rationellt och logiskt tänkande. Ibland kan de verka känslolösa och kalla, men tvärtom har de ett varmt hjärta och är mycket känsliga för saker runt omkring dem.

De är extremt sanningsenliga människor som har en märklig humor som få kan förstå. Ändå uttrycker de sin kritik i form av milda, välmenande och inte stötande skämt. De är mycket uppmärksamma och noggranna. De är uppmärksamma på varje detalj, vilket gör att de ibland kan upptäcka saker som ofta förbises av omgivningen. De beundrar allt som är vackert, och även om de vanligtvis är smidiga kan de ibland bli lata.

Trots sin hjälpsamhet, empati och vänlighet har de inte många vänner, eftersom de allra flesta människor har svårt att ta emot ständig kritik från dem, vare sig positiv eller negativ. Jungfrun är ibland överdrivet kritisk mot sig själv. Trots detta värdesätter de familjen och alla som är viktiga för dem, och även om det tar mycket tid och kraft att komma nära dem kan du, om du lyckas, få en livslång, pålitlig och lojal vän och följeslagare på alla sätt. Få skulle säga detta om dem, men de kan vara otroligt ihärdiga och envisa när det gäller det viktigaste.

Jungfrun och kärlek

I kärlek är de till en början misstänksamma och ser på en potentiell partner med försiktighet och analytiskt sinne. De funderar länge innan de tar ett viktigt steg, men när de väl inleder ett intimt förhållande är de uppriktiga och seriösa. De är inte särskilt imponerade av romantik, men de upplever andra saker desto mer intensivt. I en relation är de sensuella, hängivna och uppmärksamma, men kärleken är relativ för dem - de ser den som en slags medveten serie beslut, så det är svårt för dem att verkligen ge sig hän åt den.

Jungfrun och hälsa

De har den långsammaste ämnesomsättningen av alla tecken, så de har färre problem med matsmältningen. De är mycket förtjusta i god mat, glass och chokladtäckta kakor. Av alla köttsorter är kalvkött det mest eftertraktade. Deras favoritgrönsaker är gurka, sallad, bönor och pumpa och deras favoritfrukter är säsongsbundna, med jordgubbar, meloner, vinbär och aprikoser som de närmaste. Bland kryddorna föredrar de cikoria, lagerblad, kanel och vanilj. Praktiskt är också deras första prioritet när det gäller att äta. De ser till att bestick är rena och att servetter alltid finns på plats.

Det bästa sättet att bli av med övervikt är att följa en 90-dagars resolutionskost.

Jungfrun och livsstil, resor

Deras hem är praktiskt och bekvämt och allting händer av en anledning. Vad de lägger i den, varför de lägger den där och var de lägger den, även om de lösningar som ges först kan verka konstiga. Deras resesmak är mångsidig. De gillar dock inte att åka på semester ensamma och de gillar inte heller att resa i stora grupper, utan föredrar att vara med nära familj och vänner. De är inte särskilt kräsna. De föredrar att välja ett billigare ställe att bo på, till exempel för att de tror att när de väl är där kommer de att upptäcka allt som planerat och att de ändå inte kommer att tillbringa så mycket tid på hotellet, så det finns ingen anledning att åka till ett för dyrt ställe.

Gårdagens horoskop - JungfrunDagens horoskop - JungfrunMorgondagens horoskop - Jungfrun


Annons