Horoskop - Skorpionen 23/10-21/11

Vad kännetecknar Skorpionen?


Element: vatten

Planet: Mars och Pluto

Färg: blå

Sten: granater (användbara stenar: rubin, opal, rodonit, karneol, kalcedon, topas)

Skorpioner är energiska, överväldigande, ihärdiga och passionerade. De är duktiga på att bedöma karaktärer och kan därför hitta en gemensam grund med nästan alla. De håller dock fast vid sina principer till slutet, och om de har ett gräl med någon kan de inte kompromissa. Vid besvikelse eller misslyckande kan de återhämta sig otroligt snabbt och börja om på nytt. De är starka, hypnotiska personligheter, men har egentligen ett hjärta av guld.

De gillar att experimentera med allting, de är äventyrliga och fascinerade av allt som är mystiskt och mystiskt. Men det som kännetecknar dem mest är deras glada humör och positiva syn på livet. De kan se och dra nytta av även de mest desperata situationer. De är mycket företagsamma och ivriga att ta sig an stora projekt, utan att låta sig avskräckas även av det till synes omöjliga. Detta gör det möjligt för dem att ta sig an saker som andra skulle ha gett upp för länge sedan. Kanske är det därför som vi ofta finner berömda vetenskapsmän, upptäcktsresande och ledare bland dem.

Skorpionen och kärlek

De är de sanna erövrarna! Inget annat tecken är så dominerat av sexualitet. De är extremt passionerade i kärlek och upplever varje ögonblick tillsammans instinktivt och djupt. Trohet och en avslappnad miljö är dock inte alltid deras starka sida, så de kan bara knyta an till någon om de tycker att han eller hon är tillräckligt intressant och spännande. De kan också älska uppriktigt och kommer alltid att hålla fast vid den som står dem nära.

Skorpionen och hälsa

När det gäller mat bryr de sig nästan inte om vad de äter, men de bryr sig om kvaliteten. De går lätt upp i vikt men kan gå ner i vikt snabbt. De är mycket förtjusta i välsmakande kött, fisk, krabbor och skaldjur är särskilt bra för dem. Deras favoritgrönsaker är morötter, squash och rädisor och deras favoritfrukter är melon, aprikoser och grapefrukt. Eftersom de gillar intensiva smaker är koriander, basilika och pepparrot de kryddor de föredrar.

När vi talar om viktminskning är den mest effektiva kosten för dem avvänjningsdieten.

Skorpionen och livsstil, resor

Deras hem är stilfullt, unikt och alltid snyggt. De omger sig med saker som speglar deras personlighet och intressen. De älskar att utforska världen, och när de befinner sig på en okänd plats älskar de att utforska och upptäcka intressanta saker. I grund och botten dras de till mysterier och mystiska saker i allmänhet.

Gårdagens horoskop - SkorpionenDagens horoskop - SkorpionenMorgondagens horoskop - Skorpionen


Annons