Horoskop - Fiskarna 19/2-20/3

Vilka är Fiskarnas egenskaper?


Element: vatten

Planet: Neptunus och Jupiter

Färg: rödlila

Sten: akvamarin (användbara stenar: jade, opal, månsten, hematit)

Människor som är födda i Fiskens tecken är osjälviska, självuppoffrande, blyga och lättpåverkade. De är särskilt känsliga, milda och harmoniska personligheter som alltid idealiserar allt och ser godhet och skönhet överallt. De tänker alltid positivt och är laddade med positiv energi. Andra uppfattar dem som empatiska och trevliga människor. De gillar nöjen och det sociala livet men ser hellre händelserna från någonstans i bakgrunden.

De styrs av intuitiva och goda instinkter. De gillar inte att hamna i diskussioner eftersom deras natur gör det svårt för dem att försvara sig mot temperamentsfulla människor. Trots att de är flitiga är de inte ambitiösa och gillar inte att sätta allt på ett kort. De föredrar att alltid satsa på det säkra snarare än att förlora fast mark under fötterna. De föredrar ett lugnt och ostört liv.

Fiskarna och kärlek

När det gäller kärlek är de anpassningsbara, känsliga, ger sin partner mycket utrymme och låter sig ibland tvingas in i ett hörn. Fiskarna är ett överkänsligt tecken, de gillar inte att såra någon, så de tar ofta kontakt med någon även om de inte älskar dem, bara för att undvika att såra den andra personen, i princip av medlidande. Deras känslor är dock alltid mycket djupa och de är mycket lojala. De är de mest familjeorienterade typerna av alla stjärntecken.

Fiskarna och hälsa

Fiskarnas matsmältning tenderar att vara långsammare, de lägger lätt på sig extra kilo och kan ofta inte längre gå ner i vikt senare. Deras önskade köttiga föda är naturligtvis fisk. När det gäller grönsaker kan kål, baljor och cikoria komma i fråga. När det gäller frukt är det mango, fikon, dadlar och, om det gäller kryddor, dragon, timjan, vitlök eller ingefära som är de mest lämpade för mildare smaker.

Om de vill gå ner i vikt är en delad kost idealisk för dem.

Fiskarna och livsstil, resor

Deras hem kännetecknas av runda, fina former och bekväma möbler omgivna av smakfulla dekorationer. De gillar en mysig miljö och kommer alltid att skapa ett varmt hem för sin familj, som de skulle ge sitt liv för. De tycker mest om att koppla av någonstans vid en lugn sjö medan de dricker fruktjuice och beundrar skönheten i de olika naturformerna. De älskar att simma och bada och många gånger visar de sig vara stygga små djävlar i processen!

Gårdagens horoskop - FiskarnaDagens horoskop - FiskarnaMorgondagens horoskop - Fiskarna


Annons