Horoskop - Vågen 23/9-22/10

Vad är kännetecknen för tecknet Vågen?


Element: luft

Planet: Venus

Färg: mörkgrön

Sten: smaragd (användbara stenar: opal, safir, jade, akvamarin, jaspis, malakit, krysopras, rökkvarts)

De grundläggande egenskaperna hos personer som är födda i vågens tecken är: en önskan om harmoni, balans och en raffinerad känsla för diplomati i relationer. Ibland tenderar de att överdriva dessa saker till den grad att de blir snobbiga. De drar sig för direkta konflikter och i sådana situationer föredrar de att ta illa upp och dra sig tillbaka snarare än att låta sig påverkas av känslor. Det betyder inte att det inte kokar upp inom dem, men de försöker hålla sig lugna utåt så att andra inte stör dem.

Inåt är de nitiska, instabila människor som ofta skjuter upp sitt ansvar i hopp om att allting ska ordna sig av sig självt. Ibland har de svårt att fatta beslut i känsliga frågor eftersom de överväger för många saker innan de tar ett steg som de tror är bra. Dessutom kan de vara spända även när det inte är uppenbart, och detta kan ibland leda till plötsliga och våldsamma utbrott som kan vara överraskande för omgivningen. De kan dock inte vara arga länge och har svårt att erkänna sina misstag.

De är populära hos sin omgivning eftersom deras vänliga och engagerande uppträdande är helt enkelt charmigt och elegant, och för att göra saken värre har de ett utmärkt sinne för humor även i de mest skandalösa och desperata situationer. De mår bäst i sällskap och längtar efter att bli lyssnade på och omhändertagna. I gengäld är de omtänksamma och generösa, men detta innebär ibland att de inte vet hur de ska hantera sin ekonomi på ett bra sätt.

Vågen och kärlek

I privatlivet gillar de enkla, lyckliga relationer och undviker att fatta stora beslut. De är dock lojala och tillgivna, och om de hittar en partner som får dem att komma i balans med sig själva kommer de att stanna hos honom eller henne, även om förhållandet inte är helt idealiskt.

Vågen och hälsa

Deras kost fokuserar också på harmoniska begär med en extrem aptit på sötsaker. De föredrar inte en viss typ av kött, utan snarare en viss portion av allt, som varken är för torr eller för fet. Bland grönsaker är ärtor, sparris, tomater och soja särskilt bra för matsmältningen. De gillar många sorters frukt. Till exempel bananer, körsbär, blåbär, päron, hallon och dadlar. Kryddor som ligger dem varmt om hjärtat är dragon, salvia, kryddnejlika och dill.

Om de bantar för att gå ner i vikt är en diet som innehåller tillräckligt med vätska bäst lämpad för dem.

Vågen och livsstil, resor

Vågens hem är estetiskt, välkomnande och lugnande. De lever sällan ensamma och ett socialt liv är en dygd för dem. När det gäller resor föredrar de skogsmiljöer och grönskande landskap.

Gårdagens horoskop - VågenDagens horoskop - VågenMorgondagens horoskop - Vågen


Annons