Horoskop - Väduren 21/3-19/4

Vilka är Vädurens egenskaper?


Element: eld

Planet: Mars

Färg: röd

Sten: rubin (användbara stenar: diamant, kalcedon, jaspis, opal, ametist)

Väduren är passionerad, äventyrlig, nyfiken och gillar utmaningar. De är extremt temperamentsfulla och reagerar därför mycket våldsamt på olika livssituationer. Eftersom deras planet är Mars gillar de att slåss och provocera fram konflikter. Detta kan vara till stor nytta för dem om de lär sig att kontrollera det, men om de inte kan det kan de lätt skada andra utan att inse det.

De gillar att prova nya saker även om uthållighet inte alltid är deras starka sida. De är öppna, direkta och sanningsenliga. Du kommer aldrig att bli uttråkad i deras närvaro och det är därför de är så populära i samhället. De söker inte ett förhållande till varje pris. Bara om de väljer att göra det. Väduren värdesätter självständighet och oberoende. De är inte överkänsliga. De visar sin tillgivenhet mer genom handlingar och föredrar att fatta nyktra beslut. Väduren är ganska envisa och väljer alltid den väg de tror är rätt, och ibland får de betala priset för det.

Väduren och kärlek

I kärlekslivet dras han vanligtvis till kortvariga bekantskaper i sin ungdom, men när han hittar den rätta kan han bli en trogen följeslagare som alltid kommer att stå vid sin partner. I ett långvarigt förhållande måste du dock vara medveten om att det är svårt att behålla hans uppmärksamhet. De gillar spänning och lägger ner mycket energi dag efter dag för att tillfredsställa sina behov.

Väduren och hälsa

På grund av deras snabba ämnesomsättning och aktiva, livliga livsstil är det praktiskt för Väduren att undvika tunga måltider. Favoritkött är lamm och fisk. Ett tillräckligt intag av grönsaker som rädisor, paprika, lök och potatis är också viktigt. Bland frukterna är hallon, meloner och kiwi särskilt lämpliga för dem. Av de mer bittra är grapefrukt den bästa. De gillar i allmänhet skarpa, kryddiga och intensiva smaker. Rosmarin, saffran, timjan och mynta kan därför vara önskvärda smaker för dem. De är särskilt beroende av sötsaker, så för att de ska vara friska rekommenderas de att äta torkad frukt, hemlagad sirap och yoghurt.

De föredrar sporter där de kan tävla och jämföra sina färdigheter med andra. Det är viktigt att de lär sig tålamod i den dagliga träningen och att de inte ger upp direkt om resultaten inte är omedelbara och märkbara efter några veckor.

Om du väljer att banta är Atkins-dieten den mest fördelaktiga.

Väduren och livsstil, resor

Väduren är en inbiten liberal, så individuella resor rekommenderas när du reser, där du kan upptäcka nya saker på egen hand, med det sällskap du väljer, och med det sällskap du väljer också. Hans äventyrsanda driver honom att göra äventyrliga resor till fler städer och länder.

Gårdagens horoskop - VädurenDagens horoskop - VädurenMorgondagens horoskop - Väduren


Annons