Horoskop - Tvillingarna 21/5-20/6

Vilka är Tvillingarns egenskaper?


Element: luft

Planet: Merkurius

Färg: orange

Sten: topas (användbara stenar: smaragd, agat, turmaliner, citrin, zirkon, månsten, tigeröga)

Tvillingarnas är aktiva, nyfikna och roliga människor som gillar inspirerande och varierande miljöer. De gillar att röra på sig och är därför gladast när de kan utforska nya saker. De älskar att resa och lära sig om andra människor, språk och kulturer. De har god kommunikationsförmåga och är i huvudsak vänliga och flexibla.

På grund av deras lättsamma natur och lättsamma natur betraktas de ibland lite konstigt, men det beror bara på att det beror på deras tecken. De är så charmiga och vänliga att det är omöjligt att ogilla dem i längden. Överväldigade av sin önskan att få information pratar de ofta "för mycket", ibland till den grad att andra helt enkelt inte får ett ord med i deras företag. Trots detta är de populära i samhället eftersom de inte är ointressanta och alltid kan delta i en bra och oengagerad debatt.

På grund av sin omättliga nyfikenhet och sitt växlande humör lämnar de ofta saker oavslutade och börjar något nytt och annorlunda. Deras beteende och motivation är därför praktiskt taget konstiga för vissa. Tack vare sin känslighet kan de dock hantera tvister bra, och om de stannar upp en stund kan de föra en debatt om nästan vad som helst som är meningsfullt. De stänger inte av sig för några känslor i livet som de inte redan känner till, men de kan vanligtvis inte gå riktigt djupt in i något och föredrar att bara flyta med.

Tvillingarna och kärlek

Tvillingarnas i kärlek, särskilt i sin ungdom, söker variation och är ofta inte de mest stabila partnerna. Deras nyfikenhet kan lätt leda dem till busighet, vilket de har svårt att kontrollera. De har lätt för att bli upphetsade, men deras entusiasm för någon är oftast kortvarig. Även om de blir ihop med någon är det viktigt för dem att vara singel och att kunna prata om saker och ting med sin partner under en lång tid.

Tvillingarna och hälsa

Tvillingarnas behöver motion, vilket gör att de har en snabbare ämnesomsättning. Deras favoritkött är fjäderfä och kyckling och favoritgrönsaker är tomater, paprika, bönor och kål. Favoritfrukter är vanligtvis päron och tropiska frukter som granatäpplen och dadlar. Eftersom de gillar behagligt skarpa och kryddiga smaker är peppar, chili och pepparrot deras favoritkryddor.

När de bantar är deras motto: mer, men mindre och lätt.

Tvillingarna och livsstil, resor

Tvillingarnas hem är lätt och luftigt, enkelt möblerat och oorganiserat, men inte för att de är anspråkslösa, utan helt enkelt för att de tack vare sitt snabba liv inte ägnar mycket tid åt att gå igenom sina saker. De föredrar att äta i små cafeterior och snabbmatsrestauranger där de bara kan äta och gå vidare. För dem är det viktigaste att få igång tankarna. De älskar att resa och sightseeing är det perfekta äventyret för dem.

Gårdagens horoskop - TvillingarnaDagens horoskop - TvillingarnaMorgondagens horoskop - Tvillingarna


Annons