Horoskop - Lejonet 23/7-22/8

Vad kännetecknar Lejonets tecken?


Element: eld

Planet: Solen

Färg: gul

Sten: diamant (användbara stenar: bärnsten, rubin, turmaliner, bergkristall, citrin, lapis lazuli, onyx, aventurin)

Lejonen är en dominant typ av människor som är gjorda för att bli uppbådade och beundrade. De söker utmaningar överallt och gillar att vinna mer än något annat. I de flesta fall försöker de dock inte uppnå detta genom grova metoder, utan på ett rent och direkt sätt. De är i allmänhet kärleksfulla och förstående människor, hjälpsamma och generösa. Du kan försöka få dem ur balans, men när du gör det kommer de inte att dölja sina åsikter för ett ögonblick utan kommer att attackera dig direkt. Detta är också en av deras mest ofördelaktiga egenskaper, eftersom de ofta kan skada människor som de aldrig hade för avsikt att skada.

Lyx, glamour och popularitet är lejonens verkliga värld. Det är därför de ofta är skådespelare, spelare eller till och med kända kändisar. Deras optimistiska syn på livet och starka karisma kan fängsla nästan alla. De kan ofta överdriva och visa upp sig, men inombords kan de kämpa med känslor av underlägsenhet. De är extremt målinriktade i sitt arbete och sin karriär och kräver ständigt beröm och erkännande.

Lejonet och kärlek

I relationer är de extremt intensiva och passionerade. De kan älska med ett stort hjärta, men behöver sin partners uppskattning och kärlek i gengäld. Han är besittningsfull och hatar rivalitet, men är generös, hjälpsam och givmild. Även när han blir besviken är han inte sur och lämnar förhållandet med huvudet högt och stolt.

Lejonet och hälsa

Lejon har ett snabbt matsmältningssystem och en utmärkt livskraft. De är köttätande. De är särskilt förtjusta i vilt, fjäderfä och fisk, så de har mycket att välja på. Bland grönsakerna gillar de kålrabbi, aubergine och pumpa, men de gillar också oliver. Frukt är vanligtvis det "kungliga" äpplet, apelsiner, citroner och ananas. Som riktiga gourmeter gillar de särskilt starka, ibland överdrivet kryddiga aromatiska smaker, så deras favoritkryddor är anis, koriander, kryddnejlika, ingefära och basilika.

Om de vill komma i form är en näringsriktig men välkontrollerad diet det bästa sättet att gå till väga.

Lejonet och livsstil, resor

Framför allt är hans hem ett altare av förfining och han sparar inga kostnader för unika, storslagna möbler - det är deras kungliga palats! Eftersom deras planet är solen föredrar de soliga vita sandstränder och svindlande bergstoppar på semestern, för låt oss inte glömma att de gillar att koppla av, anta utmaningar och njuta av lyx! Därför är det bäst att överraska dem genom att boka ett lyxhotell eller en lyxig middag.

Gårdagens horoskop - LejonetDagens horoskop - LejonetMorgondagens horoskop - Lejonet


Annons