Horoskop - Skytten 22/11-21/12

Vilka är kännetecknen för tecknet Skytten?


Element: eld

Planet: Jupiter

Färg: mörkblå

Sten: turkos (användbara stenar: safir, azurit, kalcedon, sodalit, kvarts (blå))

Skytten är en livlig, nyfiken, livlig och naturlig person som är oberoende, självständig och modig. Deras beteende är vänligt och uppriktigt, men ibland så direkt att de lätt kan förolämpa andra. Detta orsakar dock inget bestående obehag för dem, eftersom deras trevliga personlighet faktiskt lindrar spänningar.

De är riktiga vagabonder, har mycket energi och har lätt för att få vänner. De har dock inte den bästa känslan för timing, så de kommer ofta för sent hur mycket de än försöker. De är rädda för engagemang och ansvar och om de kan, flyr de genast från situationer som involverar dem på detta sätt.

De är extremt taktfulla, och även när de uppenbarligen blir lurade eller attackerade uttrycker de inte sitt missnöje direkt, utan med små stick i form av små obehagliga fraser. De blir bara oförskämda när de är ohövliga, men då undviker de stora verbala strider. De är i grunden filosofiska, attraherade av det abstrakta, det obegripliga och det andliga, vilket ibland distraherar dem så mycket från verkligheten att deras omgivning måste hjälpa dem att dra ner dem från molnen.

Skytten och kärlek

Även i privatlivet är det av största vikt för dem att bevara sitt oberoende. Paradoxen är dock att de är ett mycket starkt stöd för sin partner, även på ett sätt som kanske inte är uppenbart vid första anblicken. De är inte de mest romantiska människorna, utan föredrar informella relationer med avslappnade samtal, och det är då deras kärlek är fruktbar.

Skytten och hälsa

Skytten är ett aktivt och livligt tecken som alltid har tid att hålla sig i form och frisk, till exempel genom att många av dem ägnar sig åt olika utmanande sporter. När det gäller kött är fläskkött bäst för dem. Från grönsaker, bönor, ärtor, sojabönor och kronärtskockor. Deras favoritfrukter är mango, fikon och dadlar. Eftersom de gillar kryddig och orientalisk mat är mynta, persilja, citrongräs och dill de mest lämpade för dem. De vägrar inte heller att ta emot godis.

Om de följer en diet, har de nytta av Atkins-dieten.

Skytten och livsstil, resor

Hemma föredrar de en stor och rymlig miljö, gärna med en trädgård och mycket grönska. Eftersom de är födda vandrare gillar de att resa och gå ut var de vill. För dem är det viktigaste att ha trevligt sällskap och inte sitta hemma och sitta på rumpan. Att vandra iväg till fjärran länder är lika lockande för dem som en kvällsgrillning i huset bredvid, som om det var upp till dem skulle resultera i en givande konversation som varar till morgonen.

Gårdagens horoskop - SkyttenDagens horoskop - SkyttenMorgondagens horoskop - Skytten


Annons