Horoskop - Oxen 20/4-20/5

Vilka är Oxen egenskaper?


Element: jord

Planet: Venus

Färg: rödockra

Sten: lasurit (användbara stenar: smaragd, safir, rosenkvarts, turkos, akvamarin)

Personer som är födda i Oxen tecken är vänliga, omtänksamma och filosofiska människor som tänker två gånger innan de reagerar på något. Deras sätt att tänka bygger på lugn och att hålla fast vid det de är vana vid. Därför gillar de inte plötsliga förändringar. På grund av dessa grundläggande egenskaper står de fast och envist fast vid sina principer. De har svårt att skapa vänskap, men när de tycker om någon stannar de kvar hos honom eller henne till slutet.

Oxen och kärlek

När de är förälskade vill de inte skynda på något och kan vänta länge på rätt person om det behövs. Deras till synes återhållsamma hållning beror inte på att de vill ha det så. Det beror på att få människor kan vänta på att de ska öppna sig och acceptera sin ibland något överdrivna materialism. De är romantiska själar som föredrar intima, sofistikerade platser och som inte alls föraktar lyx. De kan dricka läckra drinkar och äta gourmet-snacks fram till gryningen utan att bli störda.

De är vanligtvis bra kockar själva och tack vare sitt tålamod är de inte rädda för någon gastronomisk utmaning. De har en ovanligt god känsla för förfining och för att skapa en sofistikerad miljö. Deras materialistiska inställning kan dock ofta ge intryck av att de bara är intresserade av pengar, men det är inte helt sant. De är bara framtidsinriktade och föredrar rikare partners och vänner för trygghetens skull, särskilt i dejting- eller bekantskapsfasen.

Oxen och hälsa

Deras matsmältning är tyst och relativt långsam på grund av deras livsstil och natur. När det gäller mat föredrar de tunga, mättande och välsmakande måltider. De gillar efterrätter, vilket är anledningen till att det finns många lätt överviktiga personer bland dem. Deras favoritkött är nötkött och deras favoritgrönsaker är ärter, spenat, tomater och kål. De är också mycket förtjusta i frukt och föredrar starkare smaker som bananer, apelsiner, hallon, körsbär och plommon. Kryddnejlika, mynta och persilja är bra som smaksättare.

Om de följer en diet är det oftast effektivast med en delad diet.

Oxen och livsstil, resor

Deras hem kan ibland verka lite omodernt eftersom de är fast vid sina föremål, minnen och traditionalism. Trots detta är de mycket hemtrevliga. De är familjeorienterade människor som inte kommer att sluta förrän de kan ge sina nära och kära ekonomisk trygghet och stabilitet, och de uppnår detta genom uthållighet. De gillar sällan att gå ut. När de gör det söker de bekväma resor och intima platser som de gärna återvänder till senare för att koppla av. Det vill säga om de gillar dem.

Gårdagens horoskop - OxenDagens horoskop - OxenMorgondagens horoskop - Oxen


Annons