Månadens horoskop maj - Vattumannen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Maj kan vara riktigt bra för dig, kära Vattumannen, när det gäller hälsa och gott humör, men du bör vara försiktig med din ekonomi, eftersom du lätt kan gå över gränsen.

Under hela månaden kommer du att åtföljas av energi och drivkraft, vilket får dig att utstråla en positiv energi som får dig att välkomna komplimanger och avundsjuka blickar. Ekonomiskt lönar det sig att vara försiktig. Du kanske spenderar lite mer än du behöver på vissa saker, och detta kan vara mycket märkbart i slutet av månaden om du inte är försiktig. Detta bör dock inte dämpa din optimism och din karaktär är inte en som klagar, utan snarare att acceptera din situation och vara nöjd med de saker du har vunnit. Du behöver inte oroa dig för din hälsa den här månaden, kära Vattumannen. Om du inte mår bra är det förmodligen din kost. Ät lätta och varierade måltider så kommer du att märka att du mår bättre, både fysiskt och psykiskt!

Kärlekshoroskop för maj - Vattumannen

Om du har ett förhållande kan du visa din lojalitet i maj, vilket kommer att göra din partner mycket glad. Detta kommer att ha en mycket positiv effekt på hela ditt förhållande, i den utsträckning att du kan ta ditt engagemang för varandra till en högre nivå. Du kan förvänta dig familje- och relationsharmoni denna månad, vilket hjälper dig att vara balanserad i ditt dagliga liv och i gengäld kommer du att ha mycket mer energi att spendera med din älskade.

Om du fortfarande är singel, kära Vattumannen, har du goda utsikter att hitta en partner den här månaden. Om du är aktiv i världen finns det en god chans att du kommer att träffa någon du verkligen kommer överens med. Ha ett öppet sinne, för kärleken kan hitta dig där du minst anar det!


Annons