Månadens horoskop maj - Vågen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Kära Vågen, maj kan bli riktigt bra för dig, särskilt i dina relationer och på jobbet.

Naturligtvis kommer din flit inte att släppa för ett ögonblick i maj, så du kan vara överarbetad den här månaden, men i grund och botten tycker du om att vara mitt i saker, så det är inte ett negativt inflytande i ditt liv. Du kan också lyckas komma överens med människor ganska smidigt den här månaden, vilket kommer att göra ditt jobb lite lättare, där du kan förvänta dig större erkännande tack vare dina ansträngningar under den senaste perioden. Det enda hindret för smidigheten i dina uppgifter är dina tankar och dagdrömmar, när du kan bli bedövad och förlora dig själv ett ögonblick eller i värsta fall i timmar, för du kommer utan tvekan att behöva vara det. Det bör inte finnas några problem eller störningar i din ekonomi, men en nära vän kan be dig om ett stort lån, som du bör överväga noggrant, så att du inte hamnar i ekonomiska svårigheter. Du kanske äntligen har mer tid att spendera på ditt hem och piffa upp ditt hem eller annan egendom, så förutom hushållsarbete kanske du också kan dekorera om eller till och med göra några mindre renoveringsarbeten.

Kärlekshoroskop för maj - Vågen

Du kan förvänta dig en hel del hetsiga diskussioner med din älskare i maj, kära Vågen. Många saker kan komma upp till ytan och sägas som du inte har nämnt för varandra på grund av vardagens upptagenhet. Nu har du äntligen chansen att lösa alla dessa problem och sätta nya gränser. Det kan till och med vara så att grälet i vissa fall kan förvandlas till en separation, men i grund och botten kommer dessa små spänningar att skaka om er relation och när stormen har lagt sig kan ni båda gå vidare tillsammans mer lugnt och kärleksfullt.

Som singel, kära Vågen, kan du träffa någon som verkligen kan röra upp dina sexuella fantasier. Du kan få många romantiska stunder med denna person, vilket kommer att förgylla din vardag, och även om det inte är den person du kommer att svära evig trohet till, kan du ändå lyckas öppna dig för dem andligt, och romansen kan sluta i en riktigt bra vänskap, vilket är mycket givande och speciellt!


Annons