Månadens horoskop maj - Oxen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Maj börjar väldigt piggt och positivt, kära Oxen, men mot slutet av månaden kan du hamna i överengagemang.

I början av maj kan du starta saker med en hämnd. Det förtroende du har fått kommer att ge dig gott om motivation och bränsle för att gå vidare med dina uppgifter och att se på ditt kall med idéer. Men när tiden går och pressen på dig ökar, kanske du inte inser det, men du kan bli helt fast i dina uppgifter. Kan det vara så att du i stundens hetta har lovat mer än du kan hålla? Oroa dig inte för det, utan svälj grodan att du inte kommer att kunna leverera allt, men det du gör kan du vara säker på att det blir bra. Om du inte gör det är det lätt att ångra ditt överdåd och bli irriterad och otålig i slutet av månaden. Tack vare din utmattning kan du dessutom förvärra situationen genom att göra ett missförstånd. Försök inte förändra världen på egen hand, kära Oxen, be istället om hjälp om du fastnar och ta på dig så mycket som du faktiskt kan hantera, och du kanske till och med avslutar månaden på ett framgångsrikt sätt!

Kärlekshoroskop för maj - Oxen

De som har ett förhållande med Oxen kan ha ett stort beslut att fatta den här månaden. Även om det kan vara lägligt, känn dig inte pressad till någonting, kära Oxen. Om du tror att du behöver lite utrymme, känn dig fri att ge ett undvikande svar tills du lugnt kan tänka igenom saker igen. Du kan behöva gå din egen väg ett tag och känna att du har ditt eget liv. Var noga med att diskutera detta med din älskade och du kommer att upptäcka att ni båda kan uppfylla din potential inom ditt förhållande.

För singeln Oxen bjuder den här månaden på massor av utmärkta möjligheter att träffa nya människor, det gäller bara att ta vara på möjligheterna. Nu är det dags att låta dina nyckfulla känslor flöda och ha kul utan någon press eller förpliktelse. Njut av den här månaden, för du kanske hittar den ödesdigra, eviga kärleken i nästa...


Annons