Månadens horoskop maj - Skorpionen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Maj lovar att bli en mycket kreativ och innovativ månad för dig, kära Skorpionen, men det finns en sak som du sannolikt kommer att sakna, och det är tid och avkoppling. Du kommer också att ha gott om tid att spendera med din älskade, men bli inte förvånad om de kämpar för att hålla jämna steg med dig.

Tack vare en mängd ny information kommer du inte att ha tråkigt i maj. Du börjar månaden med massor av nya idéer. Se upp, om du har dina dagar uppbokade nu kan denna månad flyga förbi mycket snabbt och du kommer inte att ha tid att koppla av igen. Men vem behöver all den sömnen. Istället arbetar han målmedvetet för att förverkliga sina drömmar. Om bara någon kunde hålla jämna steg med dig. I dina relationer är det inte bara din energiska attityd som är svår att smälta, utan också hur många gånger du tar upp tabubelagda ämnen i samtal med vänner. Ditt arbete är dynamiskt, men de problem som skapas av byråkrati, som du anser vara onödig, kan ibland orsaka obehagliga irritationer i ditt liv. Var diplomatisk till det yttersta med offentliga tjänstemän och du kan snart vara fri från deras fruktansvärda grepp. Var försiktig med deadlines, för om du fortsätter att glida över dem kan du lätt fastna med mycket att göra, vilket kan vara svårare att hantera samtidigt. Om du har påbörjat en livsstilsförändring, diet, självutbildning eller regelbunden motion, kan det finnas vissa störningar i regelbundenheten av detta, men låt inte detta avskräcka dig. Så ofta som du kan hålla dina löften, fortsätt att göra dem, för några gånger är mer än ingenting.

Kärlekshoroskop för maj - Skorpionen

Du kan också vara överarbetad i ditt förhållande den här månaden. Du kanske springer i hundra mil i timmen, medan din partner kanske inte kan hålla samma tempo, och detta kan leda till mindre meningsskiljaktigheter, trots din partners extrema stöd för att uppnå dina mål. Det är lätt för din partner att påpeka att du inte är tillräckligt känslig, både fysiskt och mentalt. Det kan låta sårande till en början, men försök att sätta dig in i hans situation och förstå hans synvinkel. Det kanske inte finns så mycket utrymme för brådska i kärlek. Din älskling letar förmodligen efter lite mer ömhet och det är bristen på det som kan orsaka meningsskiljaktigheter mellan er två om och om igen.

Passion och eld är vad du längtar efter i maj, kära Skorpionen, och du är öppen för nya äventyr. På grund av din natur borde du inte ha några problem med att uppnå vad du vill och erövra vem du vill. Det är lätt för ditt äventyr att utvecklas till kärlek, men det kommer att förbli obesvarat av den andra parten i det långa loppet. Du blir ofta förälskad väldigt lätt, så du kan lätt bli bränd, men detta kommer bara att stärka din karaktär, och du kan hitta tröst i vänskap!


Annons