Månadens horoskop maj - Lejonet

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Maj månad kommer att domineras av livsglädje och sociala sammankomster, kära Lejonet. Du kan ha några mindre meningsskiljaktigheter med en älskad, som du kanske kan hantera ganska skickligt.

Din personlighet är energisk, vänlig och engagerande, och du kan använda dig av dessa egenskaper i maj. Du och dina vänner kan se fram emot ett antal utflykter, som du kommer att vara mycket glad över, eftersom du förmodligen har planerat dem under lång tid. Du kan äntligen komma ut i naturen och frigöra en del av din inre energi. Din arbetsplats går också bra, och medan andra kanske fruktar en eventuell nedskärning, har du inget att frukta. Din position är mer stabil än någonsin och det ger dig en verklig känsla av trygghet. Det finns inga större förändringar i din ekonomi den här månaden, och du bör inte förvänta dig några större utgifter. Du kan njuta av sinnesfriden av stabilitet och fortsätta att bygga upp dina besparingar. Din hälsa kommer att gynnas av all tid du spenderar på utflykter, men se till att du skyddar din hud från solens allt starkare strålar.

Kärlekshoroskop för maj - Lejonet

Massor av aktiviteter med vänner kan leda till riktigt intima samtal på en av dessa utflykter, där din älskade kanske inte deltar, men att få reda på att du inte diskuterade dessa intima frågor med honom eller henne kan göra dem lite svartsjuka och förstöra förhållandet något. Försök att vara lite mer uppmärksam på din älsklings behov och involvera henne i de mindre detaljerna i ditt liv, och om du gör det, kanske du upptäcker att vissa dagar i maj kan vara riktigt romantiska och föra er närmare varandra fysiskt och känslomässigt.

Du kan hamna i oväntade situationer den här månaden om du är singel, kära Lejonet. Det finns gott om konstiga stopp i dejtinglabyrinten där du kan dröja dig kvar och undra hur du hamnade i den här situationen. Du kan få svårtolkade signaler från dina mål, och de som du trodde att du kunde upptäcka tydliga känslor hos kan visa sig ha varit vittne till en bra show. Men låt dig inte nedslås, kära Lejonet, utan skratta gott åt dessa udda karaktärer!


Annons