Månadens horoskop maj - Stenbocken

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Maj är inte en månad för Stenbocken att ta några större risker, varken i sitt arbete eller i sitt privatliv.

Infödda i detta tecken kan ofta känna sig förvirrade eller kanske oförmögna att fatta beslut i många situationer. Lita inte på din intuition, eftersom det kan leda dig vilse. Det är bäst att hålla sig till dina beprövade metoder inom alla områden denna månad och följa dem steg för steg. Ta inte risker, eftersom chanserna för misslyckande är större än chanserna för att ett djärvt företag ska slutföras framgångsrikt. Det kan finnas mindre problem med Stenbockens hälsa som är mer obehagliga än allvarliga, men de är värda att uppmärksamma eftersom ett mindre symptom kan vara orsaken till ett allvarligare problem som, om det inte behandlas i tid, kan bli kroniskt. För ditt långsiktiga välbefinnande är det bäst att förvisa ansträngande uppgifter från ditt liv i maj, eftersom de kan lämna dig ganska utmattad på lång sikt, men av liten praktisk nytta. Tillbringa din fritid nu med familj, vänner eller dig själv, gör sport, promenera, simma, och du kommer att se din energi återvända tidigare!

Kärlekshoroskop för maj - Stenbocken

Stenbockar i ett kärleksförhållande är ovilliga att argumentera med sin partner, och på senare tid är de särskilt ovilliga att hamna i ett stort argument, så när saker är spända hemma föredrar de att spendera tid med vänner. Tyvärr finns det dock vissa saker, kära Stenbocken, som måste diskuteras, men naturligtvis kan du göra detta lugnt, eftersom du utan tvekan tror på fredliga, harmoniska relationer och inte gillar att gräla. Det är bäst att få din partner att förstå att skrik inte kommer att få dig någonstans, och det är bäst att sitta ner och prata igenom saker lugnt.

Den här månaden bör Stenbockar som för närvarande är singlar inte leta blint efter kärlek, eftersom för mycket press kan leda till en hel del besvikelse. Det finns dock också chansen att skapa goda vänskap, och en av dessa blommande relationer kan senare blomstra till en stor kärleksaffär! I vilket fall som helst skadar det inte att hålla ögonen öppna. Men om en spirande romans utvecklas, var försiktig så att inte din överdrivna svartsjuka skrämmer bort en mycket lovande kandidat.


Annons