Månadens horoskop maj - Jungfrun

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Maj kan vara lite mer spänd än vanligt, kära Jungfrun, vilket kan påverka ditt personliga liv, men om du hanterar stunderna av spänning väl, kan du snart komma över dem och fokusera på de viktiga sakerna.

Den här månaden kan du konfronteras med ett antal faktorer i ditt liv som kan vara mycket upprörande, och kombinationen av dessa kan vara så upprörande att din irritabilitet kan påverka dem omkring dig, och ingen kommer sannolikt att vara glad över det. Sättet att hantera sådana spänningar är att ignorera de händelser som irriterar dig, och om du blir inblandad i en obehaglig situation, var mycket försiktig, välj dina ord noggrant och avbryt dig själv. Stressa aldrig fram dina svar, eftersom det lätt kan leda dig in i fällan med ett långvarigt dåligt beslut. Var också försiktig med din elektroniska korrespondens och kontrollera vem du adresserar den till så att du inte hamnar på fel ställe. Om du kan ta dig igenom maj med lugn och självkontroll kan du vara säker på att gå segrande ur dispyter och ha många riktigt spännande stunder med vänner och familj, men var försiktig med utomhusaktiviteter, för i stundens hetta kan du äta för mycket, vilket kan hålla dig sängbunden under långa perioder, och det kan ta ut sin rätt inte bara på din hälsa utan också på dina finanser.

Kärlekshoroskop för maj - Jungfrun

I ditt förhållande är konversation mycket viktigt för dig, och det kommer inte att vara någon brist på det i maj. Du och din partner kommer att hitta varandra väldigt mycket tillsammans den här månaden, och du kan tillbringa många mycket trevliga timmar tillsammans. All denna tid tillsammans kan fördjupa ditt förhållande igen, vilket kan leda till en förnyad andlig såväl som fysisk anslutning. Bjud din älskare på små överraskningar som får honom eller henne att känna sig ännu mer förtrollad.

Jungfrun som fortfarande är singlar i maj gör klokt i att ta initiativet, särskilt som det ser ut som att de har mycket svårt att få sina friare att ta initiativet, så du kanske måste kliva fram. Bli inte förkrossad, eftersom nästan allt går i kärlek, och om det inte går din väg, oroa dig inte, någon kan vara helt förälskad i dig på grund av ditt snälla men klumpiga tillvägagångssätt!


Annons