Månadens horoskop maj - Väduren

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

I maj kan personer som är födda i Vädurens tecken förvänta sig verkliga äventyr och uppskattning på jobbet, vilket bara kan överskuggas av hektisk känslighet ibland.

Kära Väduren, den här månaden kan vara en månad med fantastiska tidsfördriv för dig. Med bekanta, vänner och familj kan du delta i många intressanta aktiviteter, som alla kommer att förbli trevliga minnen i ditt sinne. Alla dessa evenemang kan också vara ett utmärkt tillfälle att träffa människor med vilka du senare kan utveckla långvariga vänskap på grund av dina gemensamma intressen. Din familj kommer att dra nytta av din energi, men det kommer också ditt arbete, och du kanske kan uppnå stora saker. Du kan räkna med uppskattning och beröm från dina kollegor och överordnade som ett resultat av det fantastiska arbete du gör, vilket kommer att vara en riktig boost för din självkänsla, som kanske inte alltid är på sitt maximum. Du kan ofta känna dig osäker på om du gör saker rätt, om du gör saker efter bästa förmåga hemma och på jobbet. Var försiktig, om du ofta känner dig obekväm med detta kan det vara skadligt för din hälsa och till och med leda till depression. Det bästa du kan göra är att fråga din bästa vän om situationen är så allvarlig som du tror, eller om det bara är ditt överdrivna behov av att prestera som får dig att säga dessa negativa saker? Han kommer att veta svaret!

Kärlekshoroskop för maj - Väduren

I ditt förhållande, kära Väduren, i maj kommer saker och ting att vara riktigt bra. Du är på samma våglängd med din älskade när det kommer till framtiden, och äntligen kan ni spendera er fritid med att göra intressanta saker istället för att tjafsa. Ni har möjlighet att lära känna sidor av varandra som ni ännu inte har gjort, och denna nyhet kan ha en stimulerande effekt på ert personliga liv. Ett och annat dåligt humör kan vara en belastning för din partners libido, så istället för att ventilera dina negativa tankar, prata igenom dem och lita på att deras positiva uppfattning om dig inte bara är tröstande utan också sann.

Som singel, kära Väduren, har du en mycket varierande månad framför dig när det gäller att hitta en partner. I maj kan du träffa många människor som du skulle vilja föreställa dig en fortsättning med, men tyvärr kan många av dem visa sig vara vackrare i glasyren än i substansen. Förtvivla inte, eftersom detta kommer att utesluta många potentiella partners som skulle ha varit en riktig besvikelse för dig på lång sikt. Titta på den ljusa sidan, du har haft mycket roligt att söka.


Annons