Månadens horoskop maj - Tvillingarna

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Kära Tvillingarna, i maj kan du vara benägen att överreagera lite, vilket kan resultera i att du har mycket mer att göra än du egentligen har.

Maj kan flyga förbi med blixtens hastighet för Tvillingarna infödda. Mycket att göra, mycket information, många skyldigheter kan slita ut ditt tålamod och hjälpsamhet, kära Tvillingarna, och du kan bli irriterad på dem omkring dig på nolltid. Du kanske tror att din arbetsbelastning kommer att konsumeras snabbare om du går i överdrift och försöker få allt gjort i en hast, men det leder bara till mer arbete att göra snarare än mer resultat, så det är bäst att inte överdriva det den här gången, särskilt eftersom hastighet kan vara på bekostnad av punktlighet, vilket bara kan innebära mer extra arbete. Det bästa du kan göra för att få tid för allt är att göra ett schema och leva dina dagar därefter. Detta är inte särskilt bekvämt, men det ger dig, kära Gemini, lyxen att ha tid för allt. Och om något kommer i vägen för ditt schema, oroa dig inte, avboka det helt enkelt som om det aldrig existerade!

Kärlekshoroskop för maj - Tvillingarna

Du och din partner befinner er på helt olika vibrationsfrekvenser denna månad, vilket innebär att ni kommer att ha helt olika behov av varandra, och i helt olika rytmer. När du vill åka på en resa kommer din partner att vilja koppla av framför TV:n. När du sover drömmen om den verkliga saken kanske din älskare har en romantisk stund med dig. Men om du saktar ner din hektiska livstakt kan du till och med upptäcka att dina intressen ibland kan kollidera, och när de gör det kan du ha en mycket trevlig tid tillsammans, så det lönar sig att vara lite dödfödd!

Singel Tvillingarna kan känna sig mycket övergivna i maj, men kan göra mycket lite för att tända gnistan med någon, och kan till och med driva bort en potentiell friare i ett mer irriterat ögonblick. Det är också troligt att en hel del negativa upplevelser inte kommer att motivera dig att hitta en partner, så du kan mycket väl tillbringa denna månad ensam...


Annons