Månadens horoskop maj - Fiskarna

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Maj ser ut att bli en ganska rörig månad för dig, kära Fiskarna, när saker kan bli förvirrande i både ditt arbete och privatliv om du släpper kontrollen för ens ett ögonblick.

Din familjefrid är ofta hotad, och därför kan du inte hitta frid hemma, utan en hel del nervositet, vilket kan göra ditt vardagsliv svårt på alla sätt. Om familjeangelägenheterna inte är i ordning och du inte är utvilad, kanske du inte kan prestera på jobbet så bra som du skulle förvänta dig. Ägna lite mer uppmärksamhet åt dina familjemedlemmar och var förstående när problem uppstår. Lös det tillsammans så att du inte har ständiga spänningar hängande över huvudet och i ditt hem. Organisera så många aktiviteter som möjligt med dina nära och kära så att de också kan koppla av och inte spendera sin energi på att packa ihop sig. Din hälsa kommer inte att vara ett problem den här månaden, det enda som kan ta ut sin rätt på din kropp är den stress och trötthet som kan bli resultatet, men om du kan hålla saker under kontroll kommer du att ha tid att koppla av. Det är viktigt att vänta innan du bestämmer dig för vissa finansiella frågor, eftersom det inte är en bra månad att fatta stora beslut.

Kärlekshoroskop för maj - Fiskarna

Om du lever i ett förhållande, kära Fiskarna, finns det ett osynligt men påtagligt problem mellan dig och din partner den här månaden. Kanske är det ett outtalat missnöje som har förgiftat er tid tillsammans, under ytan. Din partner verkar ovillig att öppna upp och prata om sina tankar. Var förstående och tålmodig med honom, så kanske det blir lättare för er att öppna upp och prata om vad ni har gemensamt.

Som singel lovar den här månaden att bli riktigt spännande, kära Fiskarna, särskilt om du gillar äventyr. Du kommer förmodligen inte att träffa ditt livs kärlek, men du kan trassla in dig med någon och tillbringa många, många trevliga timmar tillsammans. Denna heta, flyktiga romans kan vara helt rätt för dig just nu om du kommer från ett uppbrott, eftersom du kan fortsätta att svänga genom en stor besvikelse, vilket ger dig maximalt självförtroende.


Annons