Månadens horoskop februari - Vattumannen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Början av februari kan börja lite deprimerat för Vattumannen, vilket kan åtföljas av en del inre spänningar, kanske självgenererade eller genererade av andra. På kärleksfronten kommer förhållandena dock att vara mycket gynnsamma för dig att leva ut dina önskningar!

På jobbet kan Vattumannen upptäcka att omständigheterna ständigt förändras nästan från en dag till en annan och att förväntningarna inte alltid är tydliga, så det kan finnas en allmän känsla av rastlöshet på jobbet, vilket inte bidrar till framsteg. Om du redan står inför hinder i din karriärutveckling kanske du vill dra nytta av denna förvirrande, huvudlösa period för att ta reda på lite om vem som vet vad om de processer som pågår i bakgrunden, vilket kan hjälpa dig att komma igenom denna period relativt bra, och kanske till och med komma ut ur det bra i slutändan! Februaris gråa, ofta melankoliska väder kan få dig att känna dig lite lynnig och deprimerad, vilket inte heller är precis ett idylliskt tillstånd. Som ett resultat kan du ibland känna dig misstroende mot dig själv, vilket till stor del kan bero på en brist på större, kanske förväntade resultat. För att råda bot på denna situation kan det vara bra att klargöra om du känner att du inte lyckas leva upp till dina egna eller andras förväntningar, eller båda, för i båda fallen kan du ha svårt att nå upp till den ribba som du vill klara! Ha lite mer förtroende för dig själv och för att du i allmänhet gör allt rätt!

Kärlekshoroskop för februari - Vattumannen

Vattumannen i ett nuvarande förhållande kan vara mycket känslig för sin älskades önskemål denna månad, och kan enkelt förena dem med sina egna, och göra för en fantastisk och mycket tillfredsställande utekväll. Men när du uppfyller dina önskningar, var försiktig så att du inte överväldigar din partners libido med överdriven ärlighet, och det kan vara vissnande om han eller hon omedelbart klandras eller kallas direkt klumpig om de inte får vad de vill ha första gången. Tålamod! Efter en långsam start väntar nu ett stort uppsving, men under tiden kan du hjälpa honom och vägleda honom till ett område där ni båda kan hitta ert kall...

I februari kan den för närvarande singel Vattumannen vara mycket nedsänkt i ett hav av önskningar, så de kan vara särskilt intresserade av partners som kan röra deras fantasi på alla nivåer. Följaktligen kan de vara lite för benägna att flytta från det emotionella till det fysiska. Det är bra om du bara letar efter en bra älsklingssession, men om du letar efter mer än så, var försiktig så att du inte stör den känsliga balansen mellan kropp och själ!


Annons