Månadens horoskop februari - Kräftan

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Februari har inte börjat så bra på jobbet, delvis på grund av mindre konflikter och delvis på grund av mindre ouppmärksamhet, vilket till stor del beror på att du ofta har tankarna på annat håll. Det är också troligt att det finns en viss spänning i ditt personliga liv den här månaden, men detta bör inte orsaka stora problem om du inte tar saker för personligt.

Faktum är, kära Kräftan, att du på jobbet vanligtvis inte behöver arbeta med människor som du själv väljer, och detta kan leda till konflikter, både avsiktligt och oavsiktligt, eftersom du ofta måste arbeta med människor med mycket olika temperament. Mindre tvister kan också uppstå nu eftersom du ofta kan vara irriterad av problem hemma, eller helt enkelt trött, utmattad eller överarbetad. Om du är oense med dina chefer, håll inte fast vid din envisa inställning, för om du gör det kommer du sannolikt att få den korta änden av pinnen, så försök att nå ett samförstånd som är acceptabelt för alla, medan du fortfarande blir lyssnad på. Du kan förbättra din situation mycket under månaden, kära Kräfta, om du gör ditt bästa för att hålla alla problem hemma internt och arbetsrelaterade ut ur huset, kommer du att finna det lättare att hitta balansen som så småningom leder dig tillbaka till fred och harmoni.

Kärlekshoroskop för februari - Kräftan

Kräftan, som för närvarande är i ett långvarigt förhållande, kanske inte kan koncentrera sig hundra procent på sitt förhållande i februari, även när de skulle kunna spendera tid med sin älskade, eftersom de nästan ständigt pressas av omvärlden. På grund av detta kan du upptäcka att även i ditt förhållande med din älskling kan du komma att binda dig i knutar, vilket gör det svårare än vanligt att leva med dig. Utsikterna är bättre för den andra halvan av månaden, och det finns en god chans att din älskare kommer att vara den som drar dig ur denna känslomässiga kris, så försök att inte låta honom komma för långt bort från dig under tiden.

För Kräftan som börjar februari utan ett par, innehåller denna kyliga månad en eller två livssituationer som får ditt blod att pumpa, men samtidigt, lika snabbt som känslor bildas, kan de också vara flyktiga nästan lika snabbt som du kanske inte ens förstår. Försök att upptäcka för dig själv, min kära cancer, varför din entusiasm stiger och sedan faller så snabbt, innan det blir en vana som gör dina chanser att hitta en partner omöjlig i det långa loppet.


Annons