Månadens horoskop februari - Lejonet

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

I februari kan Lejonet ha lite problem med arbetet, eftersom han kan tvingas göra vissa uppgifter som han inte är så förtjust i. I kärlek kommer det också att finnas en hel del rastlöshet under månaden, vilket inte kommer att försvaga förhållandet avsevärt i de flesta fall, men kan leda till en hel del obehagligheter om de lämnas obehandlade.

Om det finns ett tecken är det Lejonet, som inte kan sägas inte gilla sitt arbete, eller åtminstone inte gilla att arbeta, eftersom företrädarna för detta kungliga tecken, på grund av sin perfektionism, nästan alltid presterar över sina styrkor. Ändå kan de fortfarande ha problem med sitt arbete den här månaden, av två huvudskäl. En är att de kan behöva ta på sig uppgifter som de inte riktigt gillar att göra, och detta kan förståeligt nog göra dem lite omotiverade. Det andra skälet kan vara att de inte bara inte gör sina uppgifter med stor entusiasm, utan deras produktivitet kan minska, och om du måste arbeta hårdare för att uppnå ett litet resultat kanske du inte är motiverad att plocka upp handskarna igen dag efter dag. Förtvivla inte, kära Leo, för det finns något bra i din nuvarande situation, nämligen att du, även om det kanske inte är uppenbart, kan göra mycket grundläggande arbete nu som du kan bygga mer och mer på senare, till och med en hel karriär i framtiden! Håll ut och du kommer att se resultaten!

Kärlekshoroskop för februari - Lejonet

Den stora lärdomen i februari för Lejonet i ett långvarigt förhållande kan vara att även om ärlighet är en bra sak, kanske det inte är det i alla former och fall, eftersom det är den överdrivna formen av ärlighet som kan vara utlösande för argument som bryter ut under månaden. Medan öppenhet i ett kärleksförhållande är viktigt, och du är en särskilt ärlig och rättfram person, bör du erkänna att du ofta har svårt att hitta rätt form för dina uttalanden, vilket kan vara källan till många konflikter. Vägen är bra, försök nu bara att få rätt takt, för som allt annat kan det läras, kära Lejonet!

Lejonet kan vara lite lynnig och till och med tillbakadragen i februari, även om det kan finnas stor energi som arbetar under ytan. Kanske är det bästa sättet att öka dina chanser att hitta en partner denna månad att lära känna någon, eller ha något på gång, och lära dig att lyssna lite under samtalens gång, snarare än att försöka övertyga din partner om att det du säger är rätt sak att göra. Lägg undan din tillfälliga envishet, kära Leo, och låt dig introduceras till andra synpunkter, och du kommer säkert att vara mindre svår för dem som är intresserade av dig att smälta, och kärleken kan hitta dig tidigare, i personen av någon som du är fundamentalt väldigt annorlunda med, men det kan vara skönheten och spänningen i det hela! Lycka till!


Annons