Månadens horoskop februari - Skorpionen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Under februari kan Skorpionens största utmaning vara att på grund av sin överdrivet energiska och ihärdiga attityd kan andra ofta försöka skjuta över den svåra delen av uppgifterna på dig, vilket kan leda till överarbete. I kärlek kan du också vara mycket aktiv, men du kanske inte alltid är en trevlig partner, så det kan finnas några mindre uppbrott, men du bör inte förvänta dig några större problem.

I februari kan Skorpionen ställas inför många uppgifter, men en stor del av dem kommer att vara självgenererade, med nyfunna goda idéer och perfektionism. En sådan attityd, även om den är lovvärd, kan inte upprätthållas på lång sikt även med den mest utmärkta organisation, helt enkelt på grund av fysiska begränsningar. Sträva inte efter att göra så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt, vilket snabbt leder till utmattning och kaos, utan snarare efter att uppnå en uthållig prestation. Detta kan dock också kräva att du säger nej till en begäran eller begäran då och då, eftersom du tenderar att spendera din fritid på att hjälpa andra, göra extra arbete, och sedan, förgäves, kommer du att befinna dig i ett tillstånd av desorganisation och allt kommer att falla sönder igen. Så ta ledigt och gör det som verkligen hjälper din fysiska och mentala återhämtning, och lägg ännu större vikt vid detta eftersom du kan uppleva matsmältningsbesvär under månaden, som varken överansträngning eller en stressig livsstil kommer att hjälpa till att förbättra. Ta hand om dig själv och håll dig till ditt schema, så kommer du snart att ta dig igenom allt, utan mer än några mindre olägenheter.

Kärlekshoroskop för februari - Skorpionen

Skorpionens i ett långvarigt kärleksförhållande kan vara mycket energiska i februari, kanske känner de av att mildare väder närmar sig, men de kanske inte kan hålla jämna steg med sin partner, särskilt om de ofta gör plötsliga byten. Denna situation kan orsaka mindre spänningar mellan er, särskilt under den första halvan av månaden, vilket bäst kan lösas genom att ta dig tid att förvärma ugnen innan du sätter pajen i ugnen...

Skorpionens som för närvarande lever ensamma kan börja ett mycket intensivt sökande efter en partner under februari, med störst framgång i mitten av månaden, men mycket beror på deras uthållighet och kompromissvilja, eftersom dessa kan avgöra hur djupt förhållandet kommer att kunna fördjupas och därmed hålla i det långa loppet.


Annons