Månadens horoskop februari - Fiskarna

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Under februari kan du visa extraordinär aktivitet på jobbet, vilket kan resultera i att du går till botten med en hel del saker som har dragit ut på tiden, så att du lättare kan nå framgång än någon annan gång. I kärlek kan du dock vara lite mer känslig för vissa saker än vanligt, så ditt förhållande till din älskling kan vara ganska instabilt.

Dina kollegor, chefer och även vänner kan bli förvånade över hur lätt du kan ta itu med nästan vilken uppgift som helst. Detta beror också på din förmåga att fokusera dina energier och hantera din tid extremt bra, vilket skapar idealiska och avslappnade förhållanden för dig att göra framsteg. Den enda bristen som kan komma i spel är hans scatteredness, för medan han är mentalt på toppen av saker, kan han vara lite slarvig när det gäller hushållsarbete och hålla sin omgivning städad. Även om du har råd att göra detta i viss utsträckning nu, se till att du inte försummar åtminstone din dagliga träning, annars kan du lätt bli uttråkad och då blir det ännu svårare att komma tillbaka i form senare. När det gäller din omgivning, försök att be om hjälp från dina nära och kära tillfälligt, men överbelasta dem inte, och ta ibland en aktiv roll själv, annars är det lätt för dem omkring dig att känna att du utnyttjar deras hjälpsamhet. Hitta en hälsosam balans mellan arbete och hem och du kan avsluta en mycket smidig och produktiv månad!

Kärlekshoroskop för februari - Fiskarna

Fiskarna, i ett långvarigt kärleksförhållande, kan vara lite överkänsliga för vad deras partner säger eller gör, och kan bli förbittrade som ett resultat. Förstör inte ditt i grunden välfungerande, balanserade förhållande med konstant bråk eller tjurighet, eller dina ständiga känslomässiga upp- och nedgångar kan göra den här månaden till en mardröm för er båda!

Den för närvarande singlade Fiskarna kan vara inne i en period av frenesi i februari, vilket gör det nästan omöjligt att behålla hans uppmärksamhet länge, och han skulle vilja bara flyga från blomma till blomma. Släpp loss lite ånga om du känner för det, men medan du njuter av livet, försök att hålla ett öga på det verkliga värdet, så att du inte tappar en riktig diamant i vattnet när du sitter på den steniga stranden...


Annons