Månadens horoskop februari - Vågen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

I februari kan Vågen domineras av trötthet och utmattning, vilket kan ha en stor inverkan på prestation och sociala relationer. På kärleksfronten kan det dock bli en ganska lugn, nästan händelselös månad, vilket, även om det är goda nyheter för dem som har ett förhållande, kan vara mindre bra för dem som för närvarande är singlar.

Under de första dagarna i februari kan Vågen känna en viss trötthet och kan vara benägen att låta sig ryckas med, särskilt om hon försöker bevisa sig själv snarare än att vila. Situationen kan förvärras av huvudvärk eller sömnlöshet orsakad av vissa arbetsproblem, vilket förståeligt kan dränera hans redan låga energireserver. På grund av ditt ofta utslitna tillstånd kan du också bli mer irriterad under månaden, vilket kan leda till friktion och eventuellt stora argument, både bland vänner och med nära och kära. Du kan dock göra en hel del åt detta om du försöker hålla dig mentalt och fysiskt i form trots de ogynnsamma förhållandena. Motionera så mycket du kan - även en halvtimmes löprunda kan vara värd mer än ingenting - och lägg in en 12-timmarsperiod minst en gång i veckan då du kan vila, även om du inte lyckas sova dig igenom hela perioden.

Kärlekshoroskop för februari - Vågen

För Vågen, som för närvarande befinner sig i ett långvarigt förhållande, lovar februari att bli en mycket lugn och tillfredsställande månad, då du inte kan förvänta dig några större affärer, men du kan också förvänta dig en hel del bra saker! Men om du och din älskade inte anstränger er för mycket för att leva ut er kärlek regelbundet, både fysiskt och mentalt, kan det hända att ni blir ointresserade av varandra och upptäcker att sova är allt ni gör tillsammans. Prata lite varje dag, och smek och massera varandra ibland, vilket inte bara kan vara roligt i sig, utan också kan vara en bra stämningshöjare, även när ni är trötta, för en kort men desto mer njutbar älskogssession.

Vågen, för närvarande singel, kan vara nästan helt oförmögen att koncentrera sig på sitt personliga liv i februari, vilket kan lämna dem i ruiner. Det enda som kan hjälpa är att ta ställning och medvetet kämpa mot trötthet och bristen på intresse som kan komma från det, och inte låta ditt ofta något förvirrade sinnestillstånd visa sig, eftersom detta nu kan hindra dig från att locka kärlek in i ditt liv.


Annons