Månadens horoskop februari - Oxen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

För Oxen kan februari medföra ogynnsamma förändringar inom arbetsområdet, men detta kommer inte att avskräcka dig från att hålla ut på din valda väg, faktiskt! I kärlek beror mycket på din förmåga att släppa taget och öppna upp lite mer för kärlek.

Arbete är inte nödvändigtvis alltid ett nöje, särskilt om du arbetar som underordnad, men just nu kan ditt arbetsschema vara ännu sämre än vanligt på grund av införandet av en innovation eller en omorganisation, och du är inte rädd för att säga det. Var dock noga med att vara diplomatisk och alltid agera på rätt sätt, för om du uttrycker dig för starkt i vissa situationer kan du vinna dina kollegors respekt, men du kan göra dina chefer eller affärspartners arga med ditt häftiga beteende, och detta kan ha en negativ inverkan på din karriär på lång sikt. Men om du klokt försöker förändra saker från bakgrunden, kan du i slutet av månaden till och med upptäcka att dina chefer kommer att vara tacksamma för dina idéer, vilket naturligtvis kommer att sätta dig i en bra position igen! När det gäller din hälsa kan du uppleva sömnproblem under större delen av månaden, till stor del på grund av ditt upprörda nervtillstånd. Rastlösa nätter bör inte behandlas direkt med medicinering vid denna tidpunkt, utan snarare med avslappningsövningar, varma bad eller andra avstämningstekniker som kan vara användbara att lära sig senare.

Kärlekshoroskop för februari - Oxen

Februari kan vara en riktigt sorglös månad för Oxen, som för närvarande befinner sig i ett långvarigt förhållande, om de kan pressa sig själva bortom sina gränser. Var öppen för din älskare och var så fri som möjligt när du är med dem! Detta kommer att bidra till att stärka ert förhållande, eftersom det visar din älskling att hon kan göra detsamma när hon är med dig, hon behöver inte låtsas, för hon älskar dig, med alla dina fel, precis som du är!

För den för närvarande singlade Oxen kan den största utmaningen i februari vara om han kan hitta tillbaka till hur han var innan han blev besviken. Det är viktigt att erkänna de misstag du en gång gjorde och analysera konsekvenserna av dessa misstag så att du kan lägga det förflutna bakom dig och börja leta efter en ny partner!


Annons