Månadens horoskop februari - Jungfrun

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Jungfrun kan ligga lite efter i februari, ofta på grund av trötthet eller helt enkelt slöhet, men i slutet av månaden kan saker och ting gå bra och du kan förvänta dig en trevlig överraskning! I kärlek är den enda källan till spänning nu sannolikt dig själv om du låter din nervositet spilla över i ditt utvecklande eller befintliga förhållande.

Även om du inte bör förvänta dig några större hälsoproblem under den här månaden kan du fortfarande uppleva frekvent huvudvärk och särskilt trötthet, och i de allra flesta fall kan det senare ha en betydande inverkan på din prestation, särskilt under de första 1-2 veckorna i februari. Som en följd av detta kan du ofta ha svårt att ta dig upp ur sängen på morgonen och känna dig utmattad, lynnig och grinig nästan hela dagen. Det finns två stora vapen du kan använda mot detta, kära Jungfru: det ena är att vara lite mer försiktig än vanligt med att inkludera mer grönsaker, frukt och oljeväxter i dina måltider, helst i rå form, så att du får så många vitaminer och mineraler som möjligt från en mängd olika källor, vilket kan vara fysiologiskt fördelaktigt för din trötthet. Det andra är att om du känner dig slö, ge inte efter för det, utan ta dig samman mentalt och säg: "Jag tänker inte gå omkring och vara komatös hela dagen bara för att jag är fräsch och energisk. Tro mig, nästan allt i livet bestäms i sinnet, och du har alltid varit stark i den här typen av saker! Använd denna kraft och visa att du kan ta kontroll över ditt liv, även om det ibland är det svåraste!

Kärlekshoroskop för februari - Jungfrun

Jungfrun i en långvarig kärleksrelation kan förvänta sig mycket trevliga nätter av kärlek och erotik i februari, men samtidigt verkar spänningen mellan dig och din älskade bli lite stillastående. En av de främsta orsakerna till detta kan vara din ovannämnda noga attityd, som du kan ha mycket svårt att tolerera och hantera, eftersom din älskare ibland kan komma in i nästan varje liten sak. Om du lyckas eliminera denna attityd kan du förbättra situationen mycket, och ditt förhållande kan förbli stabilt och stödjande!

För Jungfrun, som för närvarande lever ensam, kan februari visa sig vara en katastrof, åtminstone när det gäller att bygga relationer, eftersom hon ofta inte kommer att kunna koncentrera sig på sådana saker, eller helt enkelt inte har energi att göra det om hon vill. Kanske är det inte ett sådant problem, eftersom det inte är en dålig idé att ta en paus då och då för att få ordning på dina affärer. Men om du ser någon som får ditt hjärta att slå snabbare, missa inte tillfället bara för att du inte känner dig i toppform, åtminstone kommer du att ha fler trevliga överraskningar för föremålet för din kärlek senare, vilket till och med kan vara en bra sak! Tänk på det och agera när situationen är klar!


Annons