Månadens horoskop januari - Väduren

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Väduren kan börja det nya året med stor drivkraft och beslutsamhet, när de känner att ingenting kan stå i vägen för deras planer! När det gäller kärlek kan dock sexualitet vara av särskild betydelse under januari, där huvudmålet kan vara att nå ett tillstånd av harmonisk utveckling och lämna bakom sig en fluktuerande prestation.

I januari kan Väduren börja med stor drivkraft och ambition inom områdena arbete och ekonomi, när det enda bananskal du kan glida på är din överdrivna reflektion över området, för om du bara fokuserar på prestanda och karriärbyggande kan du skada eller korsa vägen för många människor, medvetet eller omedvetet, och därmed kan med tiden fler och fler stenar kastas i din väg. De svårigheter som uppstår kan bryta ditt momentum, så ditt huvudmål denna månad, tillsammans med dina planer, bör vara att undvika dessa saker. Vill inte ha allt, till varje pris eller för tidigt, sträva efter enighet och stärk dina framsteg genom att skapa allianser snarare än genom att skörda segrar efter varandra. Om du fångar för många fiskar på en gång kommer nätet att gå sönder, men om du kan tänka på att få dem på din sida snarare än att slå dem, kan du avsluta januari med en stor fångst! Under årets första månad kan du också känna dig manad att förbättra din hälsa, börja med en ny form av träning eller diet, eller till och med starkt överväga att ge upp ett skadligt beroende. Hur som helst, försök att göra övergången gradvis, snarare än plötsligt, eftersom det är det enda sättet att stabilisera förändringen på lång sikt. Lycka till och uthållighet, kära Väduren, du är på rätt väg!

Kärlekshoroskop för januari - Väduren

Fysisk kärlek spelar en nyckelroll i det personliga livet för den Väduren som för närvarande är i ett förhållande. Faktum är att den ömsesidigt tillfredsställande upplevelsen av älskog är lika viktig för stabiliteten i ett förhållande som ärlig dialog eller acceptans av varandra, så det bör inte tas lätt på. Om något inte fungerar, var ärlig mot dig själv och varandra, säg det och diskutera hur det kan bli bättre. När avsikten finns där är resultatet inte långt borta!

Väduren, som för närvarande inte är parad, kan mättas med nya energier i januari, vilket kan antända deras passion och önskan om erotiska dagar och nätter, och följaktligen kan de kännetecknas av en otroligt stark aura och ett mer förföriskt intellekt än någonsin tidigare. Använd denna kraft, kära Väduren, flirta, förför, men låt den inte grumlas av din överhettade passion, och tänk i termer av kvalitet snarare än kvantitet, eftersom tillfällig lycka till sin natur aldrig kan vara, det är bara en flyktig illusion...

Om du gillade vad du läste, gilla inlägget och önska varandra lycka till i kommentarerna!


Annons