Månadens horoskop januari - Skorpionen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

För Skorpionen kan januari vara lite tråkig när det gäller arbete, trots all hans entusiasm, men han kan kompensera för detta genom att använda sina goda interpersonella färdigheter och människokännedom för att fokusera på att stärka och vårda viktiga relationer. Denna attityd kan lätt förändra det personliga livet för singlar av detta tecken!

På den praktiska sidan av arbetet kan Skorpionen kämpa under större delen av månaden med ett överflöd av kreativitet och entusiasm för innovation, medan du professionellt kan finna dig själv alltmer förväntad att hålla sig till rutin och att göra vad du är skyldig att göra, och detta kan vara ett förkrossande inflytande. Men från en karriärsynpunkt antyder stjärnorna att januari fortfarande kan vara en mycket bra månad för tillväxt, åtminstone i dina relationer, så det är värt att fokusera på det snarare än din nuvarande prestation. Så mycket att du kan dra mer nytta av detta än vad du skulle göra av att föra enastående resultat till bordet. Detta är dock nästan självklart, för om något är nätverkande något du alltid har varit en naturbegåvning på, kära Skorpionen, så använd ditt handikapp! Ibland är presentationen viktigare än smaken! Ta hand om din hälsa och se till att du får i dig tillräckligt med mineraler och spårämnen genom att regelbundet äta oljeväxter och frukt.

Kärlekshoroskop för januari - Skorpionen

Den största utmaningen för Skorpionen i ett långvarigt förhållande under januari är att de ofta kan behöva hålla tillbaka sin ofta överhettade sexuella lust, vilket de tycker är mycket svårt att bära och till och med kan uppleva som en tragedi. Så mycket som du plågas av kemi, sök inte tröst någon annanstans, håll dig till din partner och var mycket förstående, för vanligtvis är det inte för att du inte vill, utan för att du inte har tillräckligt med tid eller energi för det, eller helt enkelt för att du inte är på humör för sex så ofta som du skulle vilja, men oroa dig inte, med dig kan det inte vara långvarigt!

För Skorpionen, som för närvarande är singel, har januari några mycket spännande saker i beredskap för kärlek. Du kan lätt träffa någon på jobbet som är mycket inflytelserik och kan ha stor inverkan på din karriär, men de är också mycket attraktiva, så du kanske tycker att det är nästan obligatoriskt att fortsätta några diskussioner i sängen. På gott och ont kommer den här månaden fortfarande att handla om nöje, så du har ingen anledning att klaga, kära Skorpionen!

Om du gillade vad du läste, gilla inlägget och önska varandra lycka till i kommentarerna!


Annons