Månadens horoskop januari - Fiskarna

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Fiskarna kan göra stora framsteg i januari på arbetsområdet, om de kan rensa ut det gamla (även om det har fungerat) och introducera det nya i sina liv. När det gäller kärlek, romantik, intimitet och massor av nya möjligheter för dem som letar efter en partner kommer att vara dagens ordning, så det lovar att bli en riktigt positiv månad!

För Fiskarna är den största utmaningen alltid förändring, särskilt när det gäller arbete, eftersom de är mycket förtjusta i säkerhet och komfort. Förändring innebär alltid att lämna vissa saker bakom sig eller sätta dem på bakbrännaren, medan man sätter andra i förgrunden, och genom att göra det har du redan ändrat riktning. Tack vare era utmärkta instinkter och er professionella noggrannhet och nästan oöverträffade flit kan ni nu möta de kommande utmaningarna med tillförsikt, övertygade om att ni är på väg i rätt riktning. Innan du börjar arbeta bör du hålla dig informerad om alla nya förändringar och bestämmelser, och vara mycket uppmärksam på ditt arbete så att du inte låter gamla vanor komma i vägen. Om du koncentrerar dig mer på dessa saker i början, även om det saktar ner dig tillfälligt, kommer du att göra färre misstag senare och du kommer säkert inte att ha dåliga vanor. Lyssna inte på dem som kritiserar dig för din till synes fluffiga attityd, tiden kommer att visa att du har rätt!

Kärlekshoroskop för januari - Fiskarna

Fiskarna i en långvarig kärleksrelation kommer att ha en avslappnad start i januari, med ingen brist på romantik och kärleksnätter, men mot slutet av månaden kan denna idyll avbrytas av något, kanske en oväntad tredje part vars ambitioner är skadliga för deras förhållande, och vars vänlighet kan tyckas gå obemärkt förbi. Om du befinner dig i en sådan situation, attackera inte öppet, kära Fiskarna, för du kan sluta få skulden för allt. Var tålamod och mala upp din älskares och rivals "stora vänskap" från insidan, så att denna lilla affär inte kommer att lämna ett bestående intryck på ditt förhållande.

För de för närvarande okopplade Fiskarna har januari några mycket spännande saker på lager, särskilt om du har ett aktivt socialt liv, eftersom du kanske träffar någon på ett evenemang eller i en grupp vänner som du snabbt kan komma på samma våglängd med. Om detta skulle hända finns det bara ett bananskal du kan glida på, och det är din blyghet, som du kanske måste övervinna, kära Fiskarna, om du vill att något ska komma mellan dig och föremålet för din tillgivenhet, för du kan bli kär i någon precis som du, och någon måste gå mot lycka förr eller senare!

Om du gillade vad du läste, gilla inlägget och önska varandra lycka till i kommentarerna!


Annons