Månadens horoskop januari - Lejonet

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

I januari kan förmågan att ägna mer och mer uppmärksamhet åt de minsta detaljerna, samtidigt som du fortfarande ser den stora bilden, spela en nyckelroll i Lejonets liv. I ditt privatliv kan du vara mer känslig än vanligt, och detta kan leda till antingen en djupare förståelse av saker eller till och med paranoia, så du bör vara mycket försiktig med dina känslor.

De första dagarna av månaden (och nyåret) är visserligen relativt lugna, men inte rätt tid för större, mer konstruktiva samtal, så trots den tidiga årsruschen bör du skjuta upp alla sådana diskussioner, oavsett om de är yrkesmässiga eller kärleksrelaterade, till mitten eller slutet av januari. En annan höjdpunkt är att ordspråket nu faktiskt kan vara sant: "Djävulen ligger i detaljerna". Oavsett vilka storskaliga projekt du påbörjar i januari, se till att varje liten detalj är korrekt, eftersom allt som kan hålla dig tillbaka eller stoppa dina planer bara är en liten bit damm i maskineriet, så det är värt att vara uppmärksam på dem. Ur en energisk synvinkel, när månaden närmar sig slutet, kan dina energireserver gradvis minska, så ta dig tid att vila och återhämta dig för att undvika ett tillstånd av total utmattning. Hälsomässigt, försök att få i dig så mycket C- och D-vitamin som möjligt, men det kan fortfarande finnas ett plötsligt hälsoproblem som kan orsaka några obehagliga dagar under månaden, men förtvivla inte, det kommer bara att stärka din kropp på lång sikt, vilket är anledningen till att det är nödvändigt att göra det då och då. Sammantaget, om du behåller en positiv och energisk syn på livet trots svårigheterna, kan du lära dig mycket och därmed förbättra dig från det som har hänt under januari.

Kärlekshoroskop för januari - Lejonet

Det personliga livet för ett Lejonet som för närvarande befinner sig i ett långvarigt förhållande kan vara mycket ambivalent. Detta beror på att de kan vara mer känsliga än vanligt, vilket kan vara bra om de inte överreagerar, eftersom det kan hjälpa dem att förstå och fördjupa sin kärleksrelation, men det kan också göra saker värre om de överreagerar och därmed associerar tankar med händelser som inte finns där. Se upp för sådana paranoida upptagenheter, kära Lejonet, eller dina demoner kan få dig att allvarligt äventyra ditt i grunden välfungerande förhållande istället för att fördjupa det.

Den för närvarande singel Lejonet kan känna sig lite begränsad i sina alternativ, åtminstone när det gäller att välja en partner. Som en dominant Tvilling är hans extremt höga standarder inte lätta att uppfylla ändå, men nu verkar han möta den exakta motsatsen till vad han alltid föreställt sig för sig själv. Om du inte är ute efter äventyr bör du bara inleda ett djupare förhållande om du är hundra procent säker på att det är vad du behöver, annars är det slöseri med tid... Det som inte är perfekt första gången kommer aldrig att bli det. Det kan verka extremt, men det kan fortfarande vara sant för den aktuella situationen!

Om du gillade vad du läste, gilla inlägget och önska varandra lycka till i kommentarerna!


Annons