Månadens horoskop januari - Skytten

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

I januari kan Skytten visa extraordinär kreativitet och därmed produktivitet på jobbet, vilket i kombination med sin sprängande entusiasm kommer att göra det möjligt för den att uppnå fantastiska resultat! När det gäller ditt personliga liv, bortsett från bristen på tid och mindre irritationer, kan du förvänta dig några riktigt trevliga nätter fulla av djupa känslor under nästan hela denna kyliga månad.

Kosmos visar nu att januari kan bli en mycket framgångsrik månad om du kan koncentrera dig hundra procent på det du är bra på, och gå utöver de områden eller deluppgifter du inte är bäst på, eftersom detta gör att du kan gå framåt på det snabbaste och mest effektiva sättet. Eftersom du också kan utmärka dig inom kommunikation kan du ha stor framgång i förhandlingar med affärspartners och kunder, och om du för närvarande arbetar som underordnad är det mer sannolikt att du förhandlar med överordnade, både för din egen räkning och för andras räkning. Om du arbetar med logistik eller IT kan du lätt komma över innovativa lösningar som kan göra livet enklare för dig och din personal inom datahantering, och du kan bli belönad på många nivåer. Men var försiktig med din hälsa, eftersom frekvent sömnlöshet eller oregelbundna måltider kan leda till obehagliga sjukdomar, ofta halsont eller andra förkylningar. I ditt familjeliv bör du sträva efter att stärka de förtroendeband som binder dig, och det bästa sättet att göra detta nu är att lyssna mer än du talar under de stora andliga övningarna.

Kärlekshoroskop för januari - Skytten

För Skytten, som för närvarande är i ett långvarigt kärleksförhållande, kan det vara ett ganska problem att din älskade verkar ignorera de saker du säger, eller åtminstone, villigt eller ovilligt, ignorera din åsikt, bortse från den. Ta det inte till hjärtat och ha tålamod med din partner, för det kan finnas en bra anledning till att han trotsar dig. Sätt dig ner med honom vid ett lämpligt tillfälle och försök, om inte på annat sätt, att ta reda på om det finns en djupare orsak till hans obegripliga ouppmärksamhet.

För Skytten, som för närvarande lever ensam, är den största utmaningen i kärlekslivet den regelbundna, nästan kroniska tidsbristen, och det faktum att han ibland kan bli så trött på vardagliga uppgifter att han har så lite fritid att han bara har tid att duscha när han kommer hem och gå och lägga sig tills den förbannade väckarklockan ringer igen. Försök att organisera ditt liv på något sätt och, om nödvändigt, sök aktivt efter möjligheter att delta, annars kanske du börjar februari som du började januari: ensam.

Om du gillade vad du läste, gilla inlägget och önska varandra lycka till i kommentarerna!


Annons