Månadens horoskop januari - Kräftan

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Januari i Kräftan, medan det yrkesmässigt kan handla om att studera nya förändringar och självförbättring, kan det i ditt personliga liv handla om utmaningar och förlåtelse, eller att "komma ren", för precis som du ibland bara kan gå vidare i livet om du lämnar en period bakom dig, så är det med kärlek, oavsett om den fortsätter eller slutar.

Januari, en månad full av förändringar och nya utmaningar, lovar att bli en lugn men inte händelselös tid på jobbet, med gott om möjligheter till självutbildning och yrkesmässig utveckling. Denna månad är därför ett bra tillfälle att förbereda sig för de utmaningar som väntar och planera vad du vill göra med dig själv i år, dvs. vart du ska gå från och med nu. Det kan också vara ett fokus för familjen, särskilt för dem med barn, där karriärval kan stå på spel. Men försök inte tvinga på dig själv eller dina barn något, utan var bara en objektiv barnmorska som på ett smart sätt, med argument och motargument, tar hand om händelserna, annars kan du både på jobbet och i ditt familjeliv hamna i en stor strid, vilket verkligen inte är önskvärt vid en så viktig och livsförändrande tidpunkt. Det viktigaste är att undvika att vara dogmatisk och hindra alla förändringar som sker runt omkring dig.

Kärlekshoroskop för januari - Kräftan

För en Kräftan som befinner sig i ett långvarigt förhållande kan det vara viktigt att arbeta med din partner under månaden för att uttrycka dina djupare känslor, och att utforska de mindre eller större, upplevda eller verkliga, problem som lurar under ytan, och söka en ömsesidigt överenskommen lösning innan de leder till större problem. Det finns ingen anledning att oroa sig, men det kan vara nödvändigt nu för att låta ditt förhållande återhämta sig och förnya sig så att det kan fortsätta att fungera bra.

För närvarande singel Kräftan, och särskilt de som inte letar efter en långsiktig relation alls, utan bara en natt, kommer att njuta av januari, som kan vara full av äventyrare. Men de som är redo för en ny, varaktig kärlek och letar efter något djupare än så kan ha problem med de lyckliga. En djup kärlek kan bara förväntas om den kommer precis som det står i den stora boken: vid första ögonkastet, tafatt, med lite pustande och flåsande på båda sidor, och naturligtvis allt detta, oändligt romantiskt...

Om du gillade vad du läste, gilla inlägget och önska varandra lycka till i kommentarerna!


Annons