Månadens horoskop januari - Oxen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Januari för Oxen kan börja lite kaotiskt, men det som kommer att vara svårast att navigera under månaden kommer att vara människorna runt omkring dig. När det gäller hans personliga liv kan han definitivt se fram emot en framåtblickande, lugn och intim period där.

Även om Oxen kan gå in i januari med stor fart och många av dess idéer kan gå mycket bra till en början, när månaden närmar sig slutet, kan dess väg bli allt svårare och resultaten alltmer oförutsägbara, trots dess uthållighet. Den främsta anledningen till detta kan vara att vissa av dem omkring dig kan vara mycket påträngande och många kan försöka hävda sig på ett passivt-aggressivt sätt, vilket inte är din stil, eftersom din grundläggande personlighet avvisar aggression. Skäms inte för att du ibland måste dra dig tillbaka för att kunna spela säkert på hemmaplan igen. Det är bättre att ha en lugn atmosfär och långsamma men stadiga framsteg än plötsliga framgångar, som snabbt kan lyfta dig men lika snabbt ta dig ner. När det gäller din hälsa kan du känna dig lite frusen ibland under månaden, men särskilt din hals kan vara öm. Försök att undvika kalla drycker, och med en fruktdiet, eller åtminstone ökad och framför allt regelbunden konsumtion, kan du kraftigt minska risken för tillfällig sjukdom. Lite egenvård nu kan räcka långt!

Kärlekshoroskop för januari - Oxen

Oxen är för närvarande i ett långvarigt förhållande och fokuserar på enkelhet och rent upplevda stunder i sitt privatliv. Följaktligen kan han bli frustrerad av djupa tankar eller komplicerade känslor, och med rätta, bör det noteras, eftersom det inte finns något bättre än två människor som helt enkelt älskar varandra, har det bra med att prata, skratta och älska. Det må vara en klyscha, men det är fortfarande sant. Varför ska allting alltid vara så komplicerat?

Den för närvarande singlade Oxen kan växa och stärkas känslomässigt i januari, och som ett resultat kommer han att ha en mer bestämd uppfattning om vilken typ av förhållande han verkligen skulle känna sig lycklig i på lång sikt. Eftersom detta i hög grad återspeglas i hans sökande efter en partner, kan han ha svårt att hitta någon som uppfyller hans kvalitativa förväntningar, men när han gör det kommer lågorna verkligen att antändas och en djup och meningsfull kärleksaffär kan förväntas mycket snart, så tålamod och väntan kan vara värt det!

Om du gillade vad du läste, gilla inlägget och önska varandra lycka till i kommentarerna!


Annons