Månadens horoskop april - Vattumannen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Vattumannen i april kan vara extremt intuitiv och intuitiv, och som ett resultat kan se mycket tydligare än vanligt, frågan är, kommer du att gilla vad du ser? Privatlivet kan vara mycket ambivalent, medan du till synes är cool, kan du inombords ständigt överväldigas av en sjudande passion...

På arbetsområdet kan Vattumannen se fram emot en mycket produktiv period, vars resultat kommer att vara särskilt synliga och påtagliga under den andra tredjedelen av april. Ekonomiskt eller moraliskt kan du dock ofta känna att ditt arbete inte uppskattas tillräckligt, så du kan uppleva en hel del inre drama, även om det inte alltid är synligt från utsidan. Om du känner att du inte kan komma till rätta med detta, var noga med att uttrycka ditt missnöje, även om det gör vissa människor olyckliga, för om du aldrig talar ut, av ren tolerans, för vad som skadar dig, kan människor tyvärr ignorera dig, även om du, av alla människor, förtjänar erkännande! Men vad du verkligen inte behöver vara besviken på nu är din otroligt goda intuition och instinkter, som kan avslöja stora sanningar om ditt eget liv och andra under denna månad. Se det inte bara, utan vidta åtgärder för att se till att dessa nya intuitioner verkligen börjar göra skillnad i ditt liv, och du kan göra en stor skillnad för dina omständigheter! Var stark och uthållig, kära Vattumannen, som du alltid har varit, och ta kontroll över ditt eget öde i områden där du kanske ännu inte är det!

Kärlekshoroskop för december - Vattumannen

Medan Vattumannen i ett långvarigt förhållande är uppslukad av passion, kan vissa bekymmer hindra honom från att leva ut sina innersta önskningar och speciella önskningar med sin älskade. Oavsett vad det är som får dig att känna att omständigheterna inte är rätt för detta, se till att du försöker påverka saker positivt, kära Vattumannen, eller annars, om du inte kan, separera sexualitet och känslor, nätter från dagar. Det skulle vara synd att låta så mycket nöje gå till spillo!

Den för närvarande singel Vattumannen kan känna ett starkt behov av att sluka livet med en sked, men han eller hon kanske inte vågar visa det nu, antingen för att undvika lycksökare eller för att han eller hon inte kan hitta en partner för att leva ut sina önskningar, så han eller hon ser ingen mening med att visa djupet av dem. Ändå är ingenting omöjligt, kära Vattumannen! Om du inte hittar din man, leta där du aldrig har varit förut!


Annons