Månadens horoskop april - Oxen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

April kan vara en månad med stor räkning och utveckling av nya strategier, när företrädarna för detta tecken kan förändras mycket, inte bara professionellt utan också externt och internt. All denna innovativa anda kan också helt genomsyra Oxens personliga liv, så du kan förvänta dig stora och välmenande förändringar, nöjen och kanske till och med nya löften!

I april kan Oxen känna behovet av att se över sina nuvarande aktiviteter och, om nödvändigt, göra några förändringar som kan vara fördelaktiga på lång sikt. I denna anda av innovation kan du nu bli mycket inspirerad av dem som redan har gjort sin förmögenhet, eller åtminstone visar sig vara mer framgångsrika och framstående inom ett visst område. Som de säger: om du vill vara som de stora, gör det som de stora! Denna idé kan nu vara en särskilt bra strategi för karriärbyggande. Var inte rädd för att ställa frågor! Men den mellersta vårmånaden kommer inte bara att handla om professionell utveckling och självutveckling, utan också om fysisk och andlig förnyelse, så du kanske lockas av kurser, skolor, föreningar eller evenemang som erbjuder möjligheter till utveckling inom dessa områden. Om du anstränger dig för att hålla din kropp i god fysisk form och alltid tar dig tid att vårda dina relationer med familj och vänner, kommer det att ha en positiv effekt inte bara på din kropp och själ, utan också på nästan alla aspekter av ditt liv, så avvik inte från denna mycket goda väg, kära Oxen! Din hälsa och ditt välbefinnande kan stabiliseras genom att äta måltider som är rika på vitaminer och mineraler men måttliga i kalorier, men se också till att du håller dig hydrerad.

Kärlekshoroskop för december - Oxen

En oxe i ett långvarigt förhållande kan börja april med ett ganska nytt perspektiv på sitt förhållande, och därmed tillbringa större delen av månaden med att försöka skaka upp sitt privatliv från sin "dvala" och fylla det med nytt innehåll. Du behöver dock en partner för att göra detta, som lätt kan dra dig ur doldrums om du inte kommer på repen. Om en sådan situation uppstår, kära Oxen, följ den gamla, beprövade metoden och försök att infiltrera vinden av nya tider i ditt sovrum genom små, knappt märkbara förändringar!

Den för närvarande singlade Oxen kan träffa många nya människor den här månaden, men det bästa sättet att maximera chanserna att hitta en partner är inte att lämna det upp till ödet att hitta en ny partner, utan att försöka delta i så många evenemang och gå med i så många samhällen som möjligt. På sådana platser är det mer sannolikt att du hittar rätt person, inte bara för att du kommer att träffa många människor som du aldrig har träffat förut, utan också för att om du letar bland människor som redan är intresserade av liknande saker som du, är det mer sannolikt att du utvecklar en ömsesidig sympati och kanske till och med ett djupare, starkare band, en ny kärlek!


Annons